Privreda
0

M:tel sa vama u mjesecu ljubavi!

U najromantičnijem mjesecu slobodni smo da vam predložimo spoj Moj Mix 25 tarife sa kombinacijom bonusa i do 100 minuta razgovora, 500 poruka i 1 GB neograničenog mobilnog interneta uz neodoljive android telefone: Samsung Galaxy Fame i m:smart Blade III Pro po cijeni od 1 KM.

Budući da istinska ljubav ne poznaje granice, jasno je da praznovanje najljepših uzajamnih osjećanja nije moguće svesti na puko obilježavanje praznika koje zaljubljeni nerijetko potkrijepe ponekim simboličnim poklonom.

Poštujući vrijednost uzvišenih osjećanja dajemo sebi za pravo da se udaljimo od prazničnih stereotipa, te stihovima "Iskrene pesme" Milana Rakića "I reč nek' tvoja ničim ne pomuti bezmerno silne osećaje moje.", podstaknemo vas na promišljanje o snazi izgovorene, pažljivo odabrane riječi.

Historija pamti da je nekada davno, u eri prije telekomunikacionih dostignuća, najstariju čestitku povodom Valentinova napisao francuski vojvoda Charles Orleanski, namjenivši je svojoj supruzi dok je bio u zarobljeništvu u Engleskoj. Priča u sebi nosi svojevrsnu pouku i navodi na pomisao kako nije potreban poseban povod da se vratimo riječima, da ih biramo i razmjenjujmo, jer samo dobrota u riječima, stvara povjerenje. Ne propustite nijedan trenutak vrijedan pažnje da podijelite sa voljenom osobom i onda kada ona nije tu pored vas. Neka povjerenje bude osnov na kome ćete graditi svoje međusobne veze, a vaše veze neka budu čvršće i sigurnije zahvaljujući povjerenju koje ste ukazali nama.

m:tel imate prijatelje!