Privreda
5

M:tel: Jeftinije roming usluge i do 70%

Lijepe vijesti stižu iz m:tela:. U periodu od 1. jula do 30. septembra roming usluga sa cijenama nižim i do 70%.
I ove godine jedan od izazova za m:tel bio je kako svojim korisnicima tokom njihovog boravka na odmoru olakšati komunikaciju i prijateljski upotpuniti opuštenu atmosferu ljetnog ugođaja. Naročita pažnja ovog puta posvećena je postpaid i prepaid korisnicima koji će svoje zaslužene odmore provesti u Crnoj Gori, Hrvatskoj i Grčkoj s namjerom da im se omogući da bez straha od velikih iznosa na računu odgovore na pozive svojim prijateljima, koriste mobilni internet ili proslijede SMS i MMS sadržaje.

Ukoliko putujete na Crnogorsko primorje preporuka m:tel-a je da vaš izbor bude partnerska mreža m:tel Crna Gora sa postojećim pogodnostima za postpaid i putnim paketom za prepaid korisnike.

Komunikacija u Crnoj Gori najpovoljnija do sad

U mreži m:tel Crna Gora korisnici imaju besplatne dolazne pozive, dok se pozivi prema m:tel (Crna Gora i BiH) i m:ts (Srbija) mrežama obračunavaju po cijeni od 0,24 KM, SMS poruka 0,17 KM, dok se korišćenje mobilnog intreneta plaća 0,80 KM/MB.

Za Frend korisnike koji ove godine ljetuju u Crnoj Gori m:tel je pripremio “Putni paket m:tel Crna Gora” u okviru servisa Moj meni.

Aktivacijom ove tarifne opcije putem koda *100# u okviru servisa Moj meni, Frend korisnici za samo 10 KM (sa PDV-om) dobijaju neograničeni mobilni internet i SMS poruke prema svim destinacijama, sve dok se nalaze u mreži m:tel Crna Gora (oznake mreže: m:tel, m:tel Montenegro i 29703).

Hrvatska i Grčka

Sa odabranom T-mobile mrežom sasvim opušteno razgovarajte dok boravite u Hrvatskoj, jer su cijene roming usluge za dolazne pozive i SMS uslugu od sada niže za 20%, dok je cijena mobilnog interneta u romingu niža za 70%.

Svoje nezaboravne doživljaje iz Grčke podijelite s prijateljima u Cosmote mreži sa cijenama poziva prema kući nižim za 25%, dolazni pozivi jeftinijiji su za čak 50%, a usluga mobilnog interneta povoljnija je za 70%. Za postpaid korisnike cjenovno bi to izgledalo ovako:

u T-Mobile mreži cijena poziva prema svim mrežama u BiH i Hrvatskoj je 1,40 KM, a prema ostalim državama 2,50 KM. Cijena dolaznog poziva je 0,48 KM, SMS-a 0,40 KM i mobilnog interneta 6 KM/MB.

Cosmote Grčka, cijena poziva prema svim mrežama u BiH je 1,65 KM, prema svim mrežama u Grčkoj je 1,80 KM, a ostalim državama 3,50 KM. Cijena dolaznog poziva je 0,50 KM, SMS-a 0,40 KM i mobilnog interneta 6,60 KM.

Prije odlaska na put m:tel savjetuje korisnike da cijene za sve destinacije provjere na mtel.ba ili pozovu besplatan korisnički servis 066 10 10 10.

Nadamo se da će korisnici ovog ljeta tokom odmora uživati u moru poruka i interneta. Ugodan odmor i srećan put!