Privreda
3

Koristite elektronske usluge UniCredit Bank i osvojite nagrade

Klix.ba
U periodu od 1. juna do 31. jula 2013. godine, UniCredit Bank, ponosni sponzor UEFA-ine Lige prvaka, pokrenula je aktivnosti promocije elektronskih usluga (e-ba i m-ba) kroz program nagrađivanja najvjernijih korisnika ovih usluga i Facebook nagradnu igru "E-BAuciraj se“, u okviru koje je za svoje klijente pripremila mnoštvo interesantnih nagrada.

Korištenje e-ba i m-ba usluga klijentima UniCredit Bank donosi brojne pogodnosti: oni ne ovise više o radnom vremenu poslovnica, imaju neograničen pristup svojim računima, plaćaju račune i režije uz do 80 posto niže naknade, štede papir i čuvaju okoliš te imaju uvid u sve transakcije stanja i promete svojih računa na bilo kojem mjestu u zemlji i inozemstvu u svakom trenutku (24/7)

U okviru programa nagrađivanja korisnika elektronskih usluga, UniCredit Bank će originalnom UEFA Champions League Final Wembley 2013 loptom nagraditi 100 najvjernijih i najaktivnijih korisnika elektronskih usluga s najvećim brojem transakcija, kao i 100 najbržih korisnika, koji u periodu od 1. juna do 31. jula 2013. ugovore e-ba i/ili m-ba usluge i naprave minimalno tri transakcije. Svi novi korisnici, koji do 31. jula 2013. ugovore e-ba ili m-ba usluge bit će nagrađeni kabanicom u nogometnoj loptici do isteka zaliha.

Za sve fanove UniCredit Bank Facebook stranice, UniCredit Bank je priredila posebnu poslasticu - edukativnu nagradnu igru "E-BAuciraj se". U periodu od 17. juna do 15. jula 2013. godine, Facebook fanovi UniCredit Bank mogu se educirati o funkcionalnostima i upotrebi e-ba usluga kroz zanimljivu Facebook aplikaciju koja simulira sličan način funkcionisanja stvarne e-ba usluge.

U toku nagradne igre prikupljaju se bodovi za kupovinu virtuelnih poklona. Bodovi se prikupljaju tačnim odgovorom na početno pitanje pri ulazu u aplikaciju, na pitanja koja se nalaze u tabu pitalica, slanjem poziva prijateljima koji nisu pristupili aplikaciji da se pridruže, te slanjem novca/bodova prijateljima kojima isti nedostaje za kupovinu nagrada.

Svi učesnici, koji sakupe dovoljan broj bodova i kupe jedan od tri ponuđena virtuelna poklona (mobitel, laptop i tablet), ulaze u bazu za kompjutersko izvlačenje tri glavne nagrade: mobitel, laptop i tablet, ovisno o tome koji su virtualni poklon kupili.

Dodatno, svi učesnici ulaze u bazu za kompjutersko izvlačenje dnevnih dobitnika, koji će biti nagrađeni originalnom UEFA loptom.

Dodatne informacije i pravila nagradne igre možete pronaći na Facebooku i oficijelnoj stranici Banke.