Privreda
0

Konzumova "štrumpfastična zabava" u Mostaru

Klix.ba
Konzumov ekskluzivni loyalty program pod nazivom "Konzum trese štrumpforija!" prate nezaboravna događanja za djecu u posebno osmišljenom Štrumpf selu, koje je ove subote bilo pozicionirano na platou mostarskog Mepas Malla, ispred Super Konzum prodavnice.

Brojni mališani u Mostaru zabavljali su se uz druženje sa maskotama Štrumpfa i Štrumpfete, kreativne radionice, interaktivne igrice, WI II dance party uz face i body painting te modeliranje Štrumpf figurica.

Nezaboravna zabava u Štrumpf selu već je uspješno realizovana u Sarajevu, Zenici, Visokom, Tešnju, Banjoj Luci, Prijedoru i Livnu, a u narednom periodu Štrumpfovi će posjetiti i druge gradove u Bosni i Hercegovini.

Podsjećamo da u ponudi Konzum prodavnica kupci mogu pronaći fenomenalni album za 3D kartice – Štrumpfovi 2. Na 32 stranice albuma, pored mjesta predviđenih za svaku karticu, prikazane su i ilustrirane avanture Štrumpfova, uz brojne zabavne igre i bojanke.

Na blagajnama svih Konzum prodavnica, uz potrošenih 15 KM ili prilikom kupovine posebno označenih proizvoda, kupci dobivaju besplatnu 3D karticu. Kada sakupe svih 26 atraktivnih kartica sa 3D efektom, mogu popuniti svoj album. U toku osam sedmica trajanja loyalty programa, svakih 14 dana kupce očekuje novi Konzumov katalog sa 50 štrumpfastičnih artikala koji donose jednu ili više 3D kartica. Proizvodi koji sudjeluju u programu, izmjenjivat će se tokom trajanja promocije i biti posebno označeni kroz katalog i na prodajnim mjestima.