Privreda
0

Kladionica Lutrije BiH: Najsigurnija Kladionica u novom dresu

Najveći svjetski sportski događaj zaslužuje najbolje u igri klađenje!

Lutrija Bosne i Hercegovine je u proteklom periodu unaprijedila igru klađenje koja od sada nudi jednostavnije klađenje, bez pomoćnih listića, a dnevne i sedmične ponude oduzimaju minimum vremena za samu pripremu listića za klađenje. Osim sportskog klađenja, Kladionica Lutrije BiH nudi i loto klađenje.

Broj kornera, broj kartona, početni udarac, ekipa sa više kornera, samo su neki od specijalnih klađenja u Kladionici Lutrije BiH, u kojima možete učestvovati u toku trajanja svjetskog prvenstva u fudbalu 2014.

Posjetite Kladionicu Lutrije BiH i u navijačkoj zoni Zmajevo gnijezdo u Sarajevu, na Trgu oslobođenja Alija Izetbegović od 12. juna do 13. jula 2014., od 9:00 do 21:00 sati svaki dan, kako bi imali mogućnost učestvovati u zabavnom sadržaju Lutrije BiH i osvojiti promotivne nagrade.

Budite i Vi dio euforične atmosfere za vrijeme utakmica Svjetskog prvenstva u fudbalu i bodrite reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Lutrija BiH je ponosni partner Nogometnog saveza BiH, te partner nogometne reprezentacije BiH još od 2010. godine.

Sretno Zmajevi!