Privreda
2

Heta Asset Resolution u BiH objavljuje otvoreni poziv za dostavljanje ponuda za pružanje advokatskih usluga

Heta Asset Resolution u BiH, objavljuje objavljuje javni poziv svim advokatskim kancelarijama sa sjedištem u Sarajevu da putem ovog otvorenog poziva dostave ponude za pružanje advokatskih usluga iz oblasti krivičnog prava (forenzika i sprječavanja prevara) za članice HETA ASSET RESOLUTION u BiH u toku 2017. godine.

Društvo od odabrane advokatske kancelarije očekuje angažman u trajanju od 20 do 40 sati sedmično, za koji će biti plaćena temeljem mjesečnog paušala za vrijeme trajanja angažmana (jedna godina).

Angažman se odnosi na pružanje stručnih i savjetodavnih usluga usmjerenih na minimiziranje rizika finansijskog kriminala i poslovne prevare, savjetovanje i korespondencija sa stručnim licima i službama, pravosudnim institucijama, policijom, advokatima i svjedočenje na relevantne okolnosti iz pojedinih slučajeva prilikom saslušanja ili ispitivanja, zatim analiziranje i izvještavanje. Molimo sve zainteresovane za učešće u ovom otvorenom pozivu da dostave sljedeću dokumentaciju: a) Tehnički dio • Rješenje o registraciji/upisu; • Uvjerenje o poreznoj registraciji – ID; • Listu referenci relevantnu za iskustvo u pružanju advokatskih usluga u oblasti krivičnog prava u posljednje 2 godine (opcionalno); b) Finansijska ponuda • Mjesečna naknada sa pripadajućim porezom iskazana u valuti BAM

Molimo da sva dodatna pitanja uputite na e-mail adresu: [email protected].

Rok za dostavu ponuda je četvrtak, 08. decembra 2016. godine do 15:00 sati. Ponuda sa traženom dokumentacijom može se dostaviti lično ili putem pošte, u zatvorenoj koverti, na adresu HETA d.o.o. Sarajevo, Hamdije Čemerlića 2, 71 000 Sarajevo sa naznakom: Ponuda – Pružalac advokatskih usluga iz oblasti krivičnog prava.

Pravovremenim prijavama smatrat će se prijave dostavljene do četvrtka, 08. decembra 2016. godine u 15:00 sati, odnosno preporučene pošiljke s poštanskim štambiljem zaključno s navedenim datumom.