Privreda
0

eKupon.ba tokom proslave trećeg rođendana podijelio 30.000 KM nagrada

Portal za grupnu kupovinu www.ekupon.ba - Snaga grupne kupovine, obilježio je u subotu 15.03.2014.god. u BBI tržnom centru svoj treći rođendan.

Kada je u martu 2011. godine pokrenuta prva stranica za grupnu kupovinu eKupon.ba, koja svojim korisnicima nudi uštede na različite proizvode i usluge, misija eKupona je bila da do kraja te godine što većem broju korisnika ponudi uštedu od 50% do 90%.

Na današnji dan, eKupon je na svojoj stranici ponudio preko 1400 ponuda putem kojih su korisnici uštedili više od 3,2 miliona KM. Više od 300 partnera promovisalo se preko eKupona i ponudili su svoje usluge ili proizvode, te stekli mnogobrojne zadovoljne korisnike koji su kupili gotovo 110.000 kupona.

Daleko od toga da je eKupon velika kompanija. Trenutno na ovom projektu radi osam stalnih zaposlenika i uz pomoć vanjskih saradnika, svojim korisnicima svaki dan donose popuste na putovanja, hranu i piće, proizvode, edukaciju i rekreaciju, wellness i ostale interesantne stvari. Ovaj mladi i kreativni tim radi na razvoju i kvaliteti ponuda i podrške svojim korisnicima kako bi zadovoljili sve potrebe korisnika ali i poslovnih partnera.

U znak zahvale za trogodišnju vjernost eKupon je u subotu, 15.03.2014. godine između 12 i 15 sati na eKupon prodajnom mjestu u BBI Centru, organizovao druženje s partnerima i korisnicima. Svaki korisnik koji je obavio kupovinu bilo koje aktivne ponude, imao je mogućnost učešća u bogatoj tomboli, te im je obezbjeđen kraljevski tretman na poseban način. Za malu raju i prolaznike bilo je obezbjeđeno osvježenje i druženje s klaunom, plesačima i facepainting.

"Ovog puta, umjesto da primamo poklone za svoj rođendan, eKupon je odlučio nagraditi svoje vjerne korisnike. Upravo korisnici su razlog zbog kojeg naša stranica raste iz dana u dan, njihova očekivanja nam daju elana da budemo još bolji i kvalitetniji, a prijedlozi za poboljšanje su naš ponos. Jer najveća pohvala za nečiji trud i rad je upravo to – da se sav trud primjeti i da postoji neko ko ti želi pomoći da napreduješ“, izjavljuju iz eKupona.

Zahvaljući velikom broju partnera nagradni fond bio je oko 30.000 KM i otišao je u ruke korisnika kojima su organizovana razna iznenađenja u vidu boravka u hotelu s 4 ili 5 zvjezdica, bogati ručak i večera u restoranima, wellness paketi, razni beauty tretmani, cool proizvodi, ukusni deserti, novčane nagrade i mnogo drugih privlačnih nagrada koji su obradovali sve posjetioce eKupon prodajnog mjesta u BBI tržnom centru. ekipa eKupona obećava da će i u narednim godinama koristiti slogan "Snaga grupne kupovine“ i dalje ponosno raditi u interesu svojih partnera i korisnika!