Privreda
68

Centrotours otvorio renoviranu poslovnicu u centru Sarajeva

Klix.ba
(Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba)
Renovirana poslovnica turističke agencije Centrotours otvorena je sinoć u sarajevskoj ulici Ferhadija na broju 16.

Prisutnim gostima obratio se generalni direktor kompanije Centrotrans Eurolines mr.sc. Safudin Čengić koji je istakao kako je Centrotours imao uspješnu prethodnu godinu u kojoj su ostvareni svi planirani ciljevi, čime je agencija zadržala svoju lidersku poziciju na tržištu turističkih usluga u BiH.

Centrotours agencija "u novom ruhu" ponudit će klijentima ugodniju atmosferu i uslugu prilagođenu svim potrebama korisnika.

Povodom otvorenja za sve klijente koji rezervišu svoje prvomajsko putovanje od 10. 03 do 17.03.2015. godine pripremljen je poseban popust od 10% za aranžmane autobusom i 5% za avioaranžmane. Također, svim prolaznicima uručeni su prigodni pokloni.

Centrotours kao dio Centrotrans Eurolinesa posluje još od davne 1963. godine, kada je i osnovan u okviru tadašnjeg Centrotransa Sarajevo. Osnovna djelatnost tadašnjeg turističkog odjela Centrotransa kako je nazivan, bila je prodaja autobuskih karata, organizacija izleta i putovanja u zemlji, a zatim i organizacija svih turističkih manifestacija koje su okupljale veći broj putnika.

Danas, nakon već više od 50 godina, marljivim radom, pouzdanim poslovanjem s klijentima, znalačkim pristupom turističkim zahtjevima i ličnim pristupom putnicima izgrađen je imidž najpouzdanije turističke agencije u BiH, saopćeno je iz Centrotoursa.