Privreda
45

BH Telecom dodijelio priznanja poslovnim partnerima i zaposlenicima

FENA
(Foto: Davorin Sekulić/Klix.ba)
Kompanija BH Telecom večeras je u Domu mladih u Sarajevu organizirala svečanost za poslovne partnere, predstavnike medija i zaposlenike.

Na svečanosti su proglašeni najuspješniji projekti, organizacione jedinice i zaspolesnici koji su dali značajan doprinos poslovanju i razvoju BH Telecoma u 2014. godini.

"BH Telecom nizom aktivnosti obilježava Dan kompanije, kao što su druženje sa penzionerima i porodicama šehida i poginulih boraca, promocija svečane monografije, sportski susreti zaposlenika", kazala je izvršna direktorica za ekonomsko-finansijske poslove Aida Štajnbauer.

Dodjelom posebnih priznanja, BH Telecom je također iskazao zahvalnost svojim poslovnim partnerima za uspješnu saradnju, ostvarenu u ovoj godini.

"Naši poslovni partneri su jedan od razloga zašto je kompanija BH Telecom najuspješnija kompanija u BiH. Saradnjom kroz veliki broj ugovora, odnosno aktivnosti koje se realiziraju svake godine, BH Telecom uspješno realizira projekte implementacije savremenih tehnoloških rješenja i stalnog razvoja usluga, kao i niz pratećih aktivnosti koje zahtijeva djelovanje na telekomunikacijskom tržištu", kazao je izvršni direktor za razvoj poslovanja BH Telecoma Hamdo Katica.

Naglasio je i to da je saradnja BH Telecoma kroz brojne sponzorske ugovore sa sportskim i kulturnim organizacijama omogućila im učestvovanje na međunarodnim manifestacijama koje su na najbolji način promovirale BiH.