Novo ruho
0

Preuređeni Super Konzum Wisa u Sarajevu dočekao kupce

Sarajevo-x.com
Još bolji, ljepši i jeftiniji Super Konzum Wisa u Sarajevu, na adresi Kurta Schorka 7, dočekao je danas brojne kupce u preuređenom, savremeno opremljenom prodajnom prostoru koji osigurava savršen užitak kupovine.

Na više od 2.800 kvadratnih metara prodajne površine, od sada u još ugodnijem ambijentu, najveća Konzum prodavnica u Sarajevu, svojim kupcima nudi izuzetno bogatu ponudu artikala za svakodnevnu upotrebu u domaćinstvu i to po najpovoljnijim cijenama. Uvijek svježe voće i povrće, meso, pekarski, delikatesni proizvodi, gotova jela te druge životne namirnice kao i asortiman proizvoda za čišćenje i higijenu, mali kućanski aparati, kućanski tekstil te ostale potrepštine za domaćinstvo samo su dio ponude na preuređenim odjelima Super Konzuma Wisa.

Povodom preuređenja Super Konzum je kupcima poklonio specijalne akcijske pogodnosti uz garantovanu uštedu. Na dan otvorenja svaki stoti kupac dobio je cijelu kupovinu besplatno. Pripremljena je i velika nagradna igra sa vrijednim fondom nagrada koji obuhvata pet poklon kupovima u iznosu od 1.000 KM i 500 dnevnih ulaznica za dvije osobe za Termalnu rivijeru Ilidža. Konzum je ujedno pripremio i niz prigodnih događanja, čašćenja za sve kupce, kao i raznovrstan zabavni sadržaj za mališane, što će trajati sve do subote, 26.marta.

Osim u Super Konzumu Wisa, preuređenje prodajnog prostora završeno je i u Konzum maxi prodavnici u Travniku, koja se nalazi u sklopu VF centra, na adresi Bosanska bb. Brojni kupci jučer su obavili svoju prvu kupovinu u još ljepšem i modernijem, preuređenom prodajnom prostoru, a u znak dobrodošlice pripremljena je velika cjelodnevna zabava za sve kupce.

Preuređenje Konzum prodavnica u Sarajevu i Travniku samo je dio plana kompanije usmjerenog ka stvaraju još boljeg i ugodnijeg ambijenta za sve kupce u Konzum prodavnicama širom Bosne i Hercegovine.