biznis
0

Prestižna nagrada kompaniji iz Lukavca

FENA
Lukavac
Lukavac
"Global lspat Koksna Industrija" d.o.o. Lukavac je prva kompanija izvan Japana iz oblasti koksne industrije koja je osvojila prestižnu nagradu iz oblasti metodologije Totalno produktivnog održavanja, saopćeno je iz kompanije.

Ceremonija dodjeljivanja nagrade će biti održana 12. marta 2009. godine u Japanu, Kyoto, od strane "Japan Institute of Plant Majntenance".

Uprava i svi zaposlenici "Global Ispat Koksne Industrije" d.o.o. Lukavac su pokazali dovoljno znanja, vještina i umješnosti i dokazali pred revizorima iz Japana da su savladali metodologiju 'Totalno produktivnog održavanja', i kao takva naša Kompanija može adekvatno odgovoriti na sve zadatke koje zahtijeva svjetska privreda i svjetska ekonomija.

U saopćenju "Global lspat Koksne Industrija" d.o.o. Lukavac zahvaljuje Vladi Tuzlanskog kantona, Vladi Federacije BiH i osnivačima što su omogučili svojim odlukama osnivanje Kompanije i mogućnost "da naša Kompanija dokaže svima da možemo postići sve kada imamo uslove za to", stoji u saopćenju generalnog direktora Kompanije Guntupalli Jagannadhama.