Za lakše poslovanje
0

Predstavljena American Express Gold Business Card

Sarajevo-x.com
Intesa Sanpaolo Card BH d.o.o predstavila je American Express Gold Business Card, novu karticu za pravna lica na bh. tržištu, namijenjenu za bezgotovinsko plaćanje roba i usluga u BiH i inostranstvu.

"Sretni smo što smo na bh. tržište plasirali jedinstven proizvod u sferi kartičarstva - American Express Gold Business Card. Ovo je kartica s odgođenim plaćanjem, namijenjena pravnim licima koja za svoje uposlene traže izdavanje dodatnih kartica na njihovo ime, “ kazao je direktor Intesa Sanpaolo Card BH d.o.o. Ivan Ketović, dodavši da je do 30. septembra 2011. osiguran promotivni period bez plaćanja članarine za dodatne korisnike za prvu godinu korištenja.

"American Express GNS odlučan je da u saradnji s Intesa Sanpaolo Card BH d.o.o nastavi s unapređenjem proizvoda i usluga u cilju zadovoljavanja potreba naših klijenata. Tako će i trgovine u kojima je omogućeno plaćanje American Express karticama, imati lojalne i vrijedne klijente“, naglasio je potpredsjednik Business Development American Express GNS Suren Nawalkar.

American Express Gold Business Card, možete koristiti za jednokratno plaćanje s beskamatnom odgodom do 40 dana na više miliona prodajnih mjesta u više od 200 zemalja.ili za obročno plaćanje bez kamata i naknada na prodajnim mjestima u Bosni Hercegovini.

"Mi brinemo za naše korisnike svakodnevnim unapređenjem usluga koje im nudimo. Tako smo im, zahvaljujući saradnji s brojnim partnerima širom BiH, kroz Business Savings program – program uštede omogućili značajne popuste i pogodnosti za kupovinu roba i usluga,“ istaknuo je direktor Intesa Sanpaolo Card BH d.o.o. Ivan Ketović.

Bezbrižno i sigurno putovanje u inostranstvo, uz putno zdravstveno osiguranje još je jedna od prednosti American Express Gold Business kartica - korisnici su osigurani kod Bosna-Sunce osiguranja bez plaćanja dodatne naknade.

"đkorisnici su na putovanjima osigurani i o posljedica nesretnog slučaja a kupovinom avionskih karata stiču pravo na osiguranje u slučaju kašnjenja ili gubitka prtljage i kašnjenje ili otkazivanje leta“ poručio je direktor Intesa Sanpaolo Card BH d.o.o.Ivan Ketović.

U slučaju krađe ili gubitka American Express Gold Business Card-a korisnik nakon prijave gubitka nije odgovoran za utroške nastale njenom zloupotrebom, a za utroške prije prijave može biti terećen maksimalno do iznosa od 200 KM. Zamjenska kartica se izdaje bez naknade, po potrebi i u roku od 48 sati.