Uz vijesti sa Sarajevo-x.com
0

Predstavljanje nove verzije Super TV-a na Sajmu knjiga i učila

Sarajevo-x.com
U sklopu 23. Međunarodnog sajma knjiga i učila kompanija Logosoft d.o.o. će zvanično predstaviti novu verziju IP televizije - Super TV v2.0.

Dvije godine nakon što je Logosoft postao prvi provajder u BiH koji je počeo sa pružanjem usluge IP televizije, Super TV je dobio novi izgled i nove opcije.

Kao što je slučaj sa sadašnjom verzijom Super TV-a, i nova verzija je u potpunosti proizvod zaposlenika u Logosofta. Imajući to na umu, moguće je brže reagovati na eventualne probleme te nastaviti sa daljim razvijanjem tehnologije koja ima veliki potencijal.

Super TV v2.0 će korisnicima ponuditi snimanje TV kanala, time shift, mozaik, HD kanale i još mnoštvo drugih pogodnosti koje ovu uslugu čine najnaprednijim televizijskim sistemom na tržištu. U saradnji sa najčitanijim portalom u BiH Sarajevo-x.com, u novi interface uvrštene su i vijesti koje će dodati novu dimenziju gledanja televizije.

Na sajamskom štandu Logosofta svi posjetioci će moći isprobati opcije koje Super TV nudi i na licu mjesta uvjeriti se kako je riječ o tehnologiji budućnosti.

Vrata Sajma su za posjetioce otvorena od 20. do 25. aprila u periodu od 10:00 do 19:00 sati.