biznis
0

Povratne aviokarte iz Sarajeva u Evropu već od 139 eura

Klix.ba
Croatia Airlines, hrvatski nacionalni avioprevoznik i član udruženja Star Alliance, u vikendu koji je pred nama uvodi posebnu akciju s još povoljnijim cijenama međunarodnih karata.

Od petka, 28. septembra do nedjelje, 30. septembra 2012. povratne aviokarte za letove iz Sarajeva u evropska odredišta Croatia Airlinesa (via Zagreb) mogu se kupiti već od 139 eura. U cijenu karata uključene su aerodromske takse, naknada za izdavanje aviokarte (TSC), zatim besplatan prijevoz jednog komada prtljage do 23 kg, hrana i piće u avionu, štampa, a putnici letenjem skupljaju i nagradne milje.

Posebna akcija odnosi se isključivo na karte kupljene preko internetske stranice www.croatiaairlines.com, a za karte kupljene na drugim prodajnim mjestima Croatia Airlinesa naplaćuje se dodatnih 30 eura TSC-a.

U sklopu ove posebne ponude na raspolaganju su povratne karte za letove iz Sarajeva (via Zagreb) u Amsterdam, Beč, Bruxelles, Frankfurt, Istanbul, Kopenhagen, London, München, Pariz, Podgoricu, Prištinu, Rim, Skoplje i Cirih.

Broj karata po cijeni od 139 eura je ograničen, a karte se trebaju iskoristiti u periodu od 22. oktobra 2012. godine do 24. marta 2013. godine.

Putnicima iz Bosne i Hercegovine tako se pružaju povoljne mogućnosti svakodnevnih letova u Evropu (preko Zagreba), jer avioni Croatia Airlinesa direktno povezuju Sarajevo i Zagreb svakoga dana u sedmici i to dva puta dnevno (osim subotom, kada je planiran jedan let).

Vrijedi napomenuti kako su putnici Croatia Airlinesa istovremeno i putnici udruženja Star Alliance, te da mogu koristiti i mnoge druge pogodnosti iz globalnog proizvoda ove udruge.

Više informacija o promotivnim cijenama karata i uvjetima putovanja dostupno je na www.croatiaairlines.com, a mogu se dobiti i u poslovnici Croatia Airlinesa na Aerodromu Sarajevo na telefon (33) 789 – 600, te u kontakt centru na telefon (+385 -1) 6676 555.