Posao
123

Želite posao ili praksu? 10. i 11. novembar su idealni dani za vas

Klix.ba
Udruženje studenata elektrotehnike Evrope EESTEC, lokalni komitet Sarajevo, ove godine organizuje, šesti po redu, Sajam zapošljavanja za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta JobFAIR '14 – Iskoristi svoju šansu!. Sajam će se održati 10. i 11. novembra u Nacionalnoj i univerzitetskoj biblioteci Bosne i Hercegovine.

Članovi udruženja se svake godine trude da program JobFAIR-a obogate dodatnim sadržajima. Ove godine na Sajmu ćete moći prisustvovati okruglom stolu, gdje će se razgovarati o temi “Idealan radnik”.

Posjetioci Sajma će moći čuti korisna mišljenja u vezi ove teme. Još jedan od takvih događaja na ovogodišnjem Sajmu je i prezentacija o temi "Deset tipova radnih mjesta u IT kompanijama“ koju će održati Ferid Ajanović ispred naše partnerske kompanije Atlantbh.

Svi oni koji planiraju karijeru u IT sektoru, ovo je idealna prilika da se informišu šta mogu biti "kad porastu" i koje to korake trebaju napraviti da dođu do posla iz snova. Pored toga, kompanije će imati priliku da prezentuju svoj rad, kao i programe zapošljavanja i praksi koje nude te da informišu studente o tome koji kadar im je potreban i kakva znanja i vještine je potrebno da ima njihov budući uposlenik.

Svi posjetioci Sajma koji budu prisustvovali navedenim popratnim sadržajima, učestvovat će u nagradnoj igri u kojoj mogu dobiti veoma vrijedne kurseve, koje poklanja partner Sajma Academy387.

EESTEC LC Sarajevo poziva sve studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta da posjete Sajam, da prisustvuju popratnim sadržajima, informišu se te ostave svoj CV: http://jobfair.ba/cv/CV.php.

Vaš CV je prva slika Vas kod poslodavca, zato se potrudite i napišite kvalitetan CV koji će Vas izdvojiti od ostalih kandidata, poručuju iz EESTEC-a.