Posao
32

Essenza smart furniture zapošljava u dijaspori

Nakon što je početkom godine otvorila svoj prvi Showroom u Sarajevu, kompanija Essenza smart furniture nastavlja sa realizacijom inovativne strategije poslovanja u industriji namještaja.

Vođeni idejama i željama svojih kupaca, ali i dugoročnom strategijom saradnje sa dijasporom, u okviru koje je Essenza postala i član DijasporaCard projekta, Essenza smart furniture najavljuje realizaciju zapošljavanja stalnih saradnika u BH dijaspori tokom 2014. godine.

Mogućnost isporuke namještaja po mjerama i željama kupca kada su u pitanju boje, štofovi, oblik, te specifičan pristup kupcu gdje su želje kupca potpuni prioritet, savjetovanje prilikom izbora rješenja, izrada 3D modela, te mogućnosti potpunog opremanja stambenih i poslovnih jedinica samo su neke od karakteristika uspješnog poslovanja kompanije Essenza.

Upravo ove karakteristike poslovanja u kombinaciji sa iskustvom opremanja u izvozu, tačnije u inostranstvu, omogućuju kompaniji Essenza mogućnost širenja na tržišta zapadne Evrope.

Tako će Essenza članovima bh. dijaspore u toku 2014 godine ponuditi mogućnosti opremanja namještajem njihovih domova i poslovnih objekata u zemljama zapadne Evrope. U cilju ostvarivanja prisustva na ovim tržištima Essenza je u potrazi članovima BH dijaspore sa kojima bi mogla ostvariti stalnu poslovnu saradnju, a koji bi bili angažovani na poslovima razvoja novih tržišta sa fokusom na zajednice dijaspore.

Ukoliko ste član bh. dijaspore, nastanjeni u zemljama zapadne Evrope, u potrazi ste za novim ili dodatnim poslovnim izazovima i izvorom zarade, Essenza smart furniture vas poziva da im se javite putem e-maila: [email protected] sa naznakom "Dijaspora" ili Facebook stranice.