U petak otvara vrata kupcima
0

FOTO / Pogledajte kako izgleda unutrašnjost Mepas Malla u Mostaru

Klix.ba
(Foto: Amar Džubur/Klix.ba)
Otvaranje trgovačko-poslovnog centra Mepas Mall u Mostaru privuklo je izuzetnu pažnju javnosti u Mostaru, ali i u ostatku BiH. Portal Klix.ba vam donosi ekskluzivne fotografije unutrašnjosti tržnog centra koji se prostire na 100.000 kvadratnih metara.

Radovi se privode kraju pa će sve biti spremno za prve mušterije koje će u centar ući 13. aprila u 9 sati kada će Mepas Mall otvoriti svoja vrata brojnim kupcima.

Ovo je ujedno i najveći trgovački centar u regiji, sa trgovačkim sadržajima na pet spratova, podzemnim garažama na tri nivoa, poslovnim prostorima i hotelom sa pet zvjedica.

Mepas Mall će Mostarcima, ali i posjetiteljima iz drugih gradova BiH i regije, ponuditi niz različitih sadržaja.

Jedan od najvećih svjetskih modnih lanaca Inditex, sa svoja 4 branda: Zara, Pull&Bear, Bershka i Stradivarius prvi put dolazi u Bosnu i Hercegovinu, u Mepas Mall.

Osim Inditexa U Mepasu će biti i brendovi New Yorker, Terranova, Sportina Group, Iris Group, S'Oliver, Piazza Italia, ali i Adidas, Nike, Primasport, Bellissima, Granoff, Okaidi, Bimaco, Reebok, Lisca, Megašport, Benetton, One2play, Bambi, Top Shop, Stanić, Swatch, Linea intima, Zlatarna Celje, Mališić, Planet obuća, Multibrand, US Polo ASSN i brojni drugi.

Centar u Mostar dovodi najpoznatiji svjetski koncept i restoran brze hrane Mcdonald's.

Za sve ljubitelje zabave Mepas Mall sa zadovoljstvom u Mostar dovodi i koncept Cinestar, multipleks kino s 5 zvjezdica – 5 kino dvorana sa gotovo 700 sjedala, a tu je i kuglana sa 8 staza za ljubitelje kuglanja. Također, u centru će se nalaziti i Konzum na više od 3000 metara kvadratnih prostora na -1 etaži centra, kao i poslovnica i uredske prostorije Unicredit banke i HT Eroneta.