16.04.2013. u 14:22

Plaćajte Visa karticama UniCredit Bank i osvojite nagradno putovanje u Dubai

UniCredit Bank je u saradnji sa Visa Int. pokrenula nagradnu igru pod nazivom "Plaćajte Visa karticama UniCredit Bank i osvojite nagradno putovanje u oazu pustinje Dubai".

Glavna nagrada je egzotično putovanje u oazu pustinje Dubai, a dodatno je obezbijeđeno još 40 nagrada koje su osigurali: CM Cosmetic Market, Tuš supermarket i JYSK maloprodajni lanac opreme za dom.

Za svako plaćanje VISA karticama UniCredit Bank osigurani su popusti na prodajni asortiman ekskluzivnih partnera CM Cosmetic Market, Tuš supermarket i JYSK maloprodajni lanac opreme za dom

UniCredit Bank je u saradnji sa Visa Int. pokrenula nagradnu igru pod nazivom "Plaćajte Visa karticama UniCredit Bank i osvojite nagradno putovanje u oazu pustinje Dubai" za sve fizičke osobe - korisnike Visa Electron, Visa Classic, Visa revolving i Zlatne Visa kartice UniCredit Bank. Nagradna igra traje u periodu od 1. aprila.2013. do 31. maja u Federaciji Bosne i Hercegovine, te od 1. aprila do 30. aprila u Republici Srpskoj.

Za najsretnijeg korisnika Visa kartice UniCredit Bank osigurana je veoma atraktivna glavna nagrada - putovanje za dvije osobe u pustinjsku oazu Dubai, koja uključuje avionski prijevoz, hotelski smještaj (6 noći, 7 dana), te dnevni iznos za trošenje na Visa potrošačkoj kartici.

Svi oni koji ne budu nagrađeni atraktivnim putovanjem, uz malo sreće, mogu osvojiti jednu od 40 dodatnih vrijednih nagrada: 100,00 KM na Visa potrošačkoj kartici UniCredit Bank ili poklon pakete u vrijednosti od 50 KM koje su osigurali ekskluzivni partneri nagradne igre: CM Cosmetic Market, Tuš supermarket i JYSK maloprodajni lanac opreme za dom.

Pravo na nagradu ostvaruje korisnik kartice koji u periodu trajanja nagradne igre, korištenjem Visa kartice UniCredit Bank, obavi minimalno jednu transakciju kupovine u iznosu jednakom ili većem od 10,00 KM, na bilo kojem prodajnom mjestu u Bosni i Hercegovini ili inozemstvu.

Nakon svake učinjene transakcije, korisnik kartice ostvaruje pravo za ulazak u jedinstvenu bazu podataka na osnovu koje će se vršiti kompjutersko izvlačenje dobitnika. Svakom dodatnom transakcijom kupovine, povećava se šansa za dobitak nagrade.

Izvlačenje dobitnika će se održati 07. juna 2013., a podaci o dobitnicima bit će objavljeni u dnevnim novinama i na web stranici banke u roku od 15 dana od dana izvlačenja.

Ekskluzivni partneri nagradne igre, CM Cosmetic Market, TUŠ supermarket i JYSK maloprodajni lanac opreme za dom, dodatno su u periodu trajanja promocije (01.04.2013.-31.05.2013.) za svako plaćanje Visa karticama UniCredit Bank osigurali popuste na svoj cjelokupan prodajni asortiman. Popusti se ne odnose na artikle Tuš-a i JYSK-a koji su već na akciji.

CM Cosmetic Market - popust 10%
JYSK maloprodajni lanac opreme za dom - popust 10%
TUŠ supermarket - popust 5%

U toku trajanja nagradne igre, banka će također pokrenuti aplikaciju na svojoj zvaničnoj Facebook fan stranici, u okviru koje će svi fanovi biti pozvani da pošalju svoje autorske fotografije. Najkreativnije će biti odabrane za online glasanje, a fanovi će imati priliku svake sedmice odabrati najbolju, koja će biti nagrađena digitalnim okvirom za slike.
(Klix.ba)


Komentari na članak - Ukupno: 0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Klix.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Klix.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Klix.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.


Da biste mogli komentarisati ovaj članak, potrebno je da budete registrovani član Klix.ba portala. Ukoliko ste već registrovani na našem forumu, možete koristiti iste pristupne podatke.


Svi komentari

Najavljeno povećanje akciza na gorivo, duhan i alkohol je:

FACEBOOK PREPORUKE