biznis
0

Plaćajte Visa karticama UniCredit Bank i osvojite nagradno putovanje u Dubai

Klix.ba
UniCredit Bank je u saradnji sa Visa Int. pokrenula nagradnu igru pod nazivom "Plaćajte Visa karticama UniCredit Bank i osvojite nagradno putovanje u oazu pustinje Dubai".

Glavna nagrada je egzotično putovanje u oazu pustinje Dubai, a dodatno je obezbijeđeno još 40 nagrada koje su osigurali: CM Cosmetic Market, Tuš supermarket i JYSK maloprodajni lanac opreme za dom.

Za svako plaćanje VISA karticama UniCredit Bank osigurani su popusti na prodajni asortiman ekskluzivnih partnera CM Cosmetic Market, Tuš supermarket i JYSK maloprodajni lanac opreme za dom

UniCredit Bank je u saradnji sa Visa Int. pokrenula nagradnu igru pod nazivom "Plaćajte Visa karticama UniCredit Bank i osvojite nagradno putovanje u oazu pustinje Dubai" za sve fizičke osobe - korisnike Visa Electron, Visa Classic, Visa revolving i Zlatne Visa kartice UniCredit Bank. Nagradna igra traje u periodu od 1. aprila.2013. do 31. maja u Federaciji Bosne i Hercegovine, te od 1. aprila do 30. aprila u Republici Srpskoj.

Za najsretnijeg korisnika Visa kartice UniCredit Bank osigurana je veoma atraktivna glavna nagrada - putovanje za dvije osobe u pustinjsku oazu Dubai, koja uključuje avionski prijevoz, hotelski smještaj (6 noći, 7 dana), te dnevni iznos za trošenje na Visa potrošačkoj kartici.

Svi oni koji ne budu nagrađeni atraktivnim putovanjem, uz malo sreće, mogu osvojiti jednu od 40 dodatnih vrijednih nagrada: 100,00 KM na Visa potrošačkoj kartici UniCredit Bank ili poklon pakete u vrijednosti od 50 KM koje su osigurali ekskluzivni partneri nagradne igre: CM Cosmetic Market, Tuš supermarket i JYSK maloprodajni lanac opreme za dom.

Pravo na nagradu ostvaruje korisnik kartice koji u periodu trajanja nagradne igre, korištenjem Visa kartice UniCredit Bank, obavi minimalno jednu transakciju kupovine u iznosu jednakom ili većem od 10,00 KM, na bilo kojem prodajnom mjestu u Bosni i Hercegovini ili inozemstvu.

Nakon svake učinjene transakcije, korisnik kartice ostvaruje pravo za ulazak u jedinstvenu bazu podataka na osnovu koje će se vršiti kompjutersko izvlačenje dobitnika. Svakom dodatnom transakcijom kupovine, povećava se šansa za dobitak nagrade.

Izvlačenje dobitnika će se održati 07. juna 2013., a podaci o dobitnicima bit će objavljeni u dnevnim novinama i na web stranici banke u roku od 15 dana od dana izvlačenja.

Ekskluzivni partneri nagradne igre, CM Cosmetic Market, TUŠ supermarket i JYSK maloprodajni lanac opreme za dom, dodatno su u periodu trajanja promocije (01.04.2013.-31.05.2013.) za svako plaćanje Visa karticama UniCredit Bank osigurali popuste na svoj cjelokupan prodajni asortiman. Popusti se ne odnose na artikle Tuš-a i JYSK-a koji su već na akciji.

CM Cosmetic Market - popust 10% JYSK maloprodajni lanac opreme za dom - popust 10% TUŠ supermarket - popust 5%

U toku trajanja nagradne igre, banka će također pokrenuti aplikaciju na svojoj zvaničnoj Facebook fan stranici, u okviru koje će svi fanovi biti pozvani da pošalju svoje autorske fotografije. Najkreativnije će biti odabrane za online glasanje, a fanovi će imati priliku svake sedmice odabrati najbolju, koja će biti nagrađena digitalnim okvirom za slike.