biznis
0

Parking.ba - specijalizirani portal za motorna vozila

Sponzorirani članak
Da je genijalnost u jednostavnosti, pokazuje i primjer novootvorenog web portala <a href="http://parking.ba/">Parking.ba</a>, koji zasigurno ima potencijal da postane jedan od vodećih web portala u Bosni i Hercegovini kada je u pitanju kupovina i prodaja motornih vozila.

Koncept samog portala zasnovan je na jednostavnosti i preglednosti, tako da svaki korisnik, bez obzira na prethodno iskustvo u korištenju interneta, može već u nekoliko klikova da pronađe željeno vozilo ili pak da objavi svoj oglas.

Ukoliko želite da u potpunosti koristite sve funkcije portala Parking.ba potrebno je da se registrujete na njega, a sam proces registracije je brz i jednostavan. Nakon uspješne registracije, u znak dobrodošlice, na vaš račun će biti upisan jedan P.Kredit koji uvijek možete iskoristiti za objavu jednog oglasa.

Inače, P.Kredit je virtuelna valuta portala Parking.ba, a sama dopuna istog bit će moguća preko Parking.Card "scratch" kartica, koje će se u narednim danima naći u prodaji širom BiH. Parking.Card kartice funkcionišu na isti način kao i kartice od mobilnih operatera, na kojima se ispod sigurnosne folije nalazi kod za dopunu P.Kredita.

Osim Parking.Card kartica, portal Parking.ba nudi i tzv. Parking.Pakete, koji su dostupni isključivo pravnim licima, a čije su cijene i više nego pristupačne u poređenju sa drugim portalima iste vrste.

Neke od vodećih firmi u oblasti prodaje motornih vozila u Bosni i Hercegovini su se već prepoznale sve kvalitete portala Parking.ba, te ponudile svoj asortiman novih i polovnih vozila.

Ukoliko prodajete svoje vozilo, preporučujemo vam da objavite svoj oglas na ovom novootvorenom portalu besplatno.

Objaviti oglas, uistinu nikada nije bilo lakše.