biznis
0

Otvorena Konzum maxi prodavnica u Vitezu

Sarajevo-x.com
Danas je otvorena prva Konzum maxi prodavnica u Vitezu, na adresi Kulina bana b.b. Nova prodavnica druga je u nizu od ukupno pet objekata lokalnog maloprodajnog lanca "Đotlo-promet", koji je sa Konzumom nedavno potpisao dogovor o preuzimanju poslovanja u ovom segmentu.

Sa radom je već počela Konzum prodavnica u Travniku preuzeta od "Đotlo-prometa", a za preostala tri maloprodajna objekta, koji se nalaze na području Viteza i Novog Travnika, otvorenja su planirana u ovoj godini. U novootvorenoj prodavnici u Vitezu radit će ukupno 21 zaposlenik.

Nova Konzum maxi prodavnica na više od 950 m² prodajne površine, kupcima će ponuditi bogat asortiman sa više od 13.000 artikala, s posebnim naglaskom na veliki izbor svježeg voća i povrća, mesa vrhunske kvalitete, mliječnih, pekarskih i delikatesnih proizvoda, gotovih jela i drugih životnih namirnica, te proizvoda za čišćenje, higijenu i uređenje doma.

Povodom otvorenja, Konzum maxi je za sve kupce pripremio prigodne poklone te besplatnu kupovinu za svakog stotog kupca. Organizovana je i nagradna igra sa vrijednim fondom nagrada te će tako najsretnijih pet kupaca osvojiti poklon kupovine u Konzumu u vrijednosti od po 1.000 KM.

Otvorenjem nove Konzum maxi prodavnice dodatno će se unaprijediti maloprodajna ponuda općine Vitez, na zadovoljstvo stanovnika koji će od sada, za svoju kupovinu, na raspolaganju imati širok asortiman proizvoda uz stalne akcijske pogodnosti. Radno vrijeme Konzum maxi prodavnice je radnim danima kao i vikendom od 7.00 do 22.00 sata.

Nakon otvorenja prodavnice u Vitezu, maloprodajna mreža Konzuma obuhvata ukupno 127 prodavnica različitih formata. U planu kompanije je nastavak širenja maloprodajne mreže te će uskoro uslijediti nova otvorenja Konzum prodavnica u Derventi i Novom Travniku, saopćeno je iz ove kompanije.