biznis
0

Otvoren Telecom centar Brčko BH Telecoma

FENA
Telecom centar Brčko BH Telecoma otvoren je jučer u prisustvu zvaničnika Brčko Distrikta BiH, menadžmenta BH Telecoma d.d. Sarajevo, te brojnih gostiju i novinara.

Telecom centar Brčko se nalazi u centru grada, a u sklopu ovog centra će se prostor od oko 80 metara kvadratnih ubuduće koristiti za usluživanju korisnika usluga BH Telecoma.

Objekat je svečano otvorio gradonačelnik Brčko Distrikta BiH Mirsad Đapo, izrazivši zadovoljstvo što će ovaj prodajni centar biti ubuduće na usluzi Brčacima.

Za građane Brčkog i okolnih mjesta otvaranje ovog centra će značiti mnogo veću dostupnost svih usluga BH Telecoma od dosadašnje. To znači da će građanima zainteresiranim za usluge BH Telecoma u ovom centru biti omogućena kupovina fiksnih i mobilnih priključaka BH Line i BH Mobile mreže, fiksnih i mobilnih telefonskih aparata, Internet priključaka i usluga, Ultra Plus i Ultra Start paketa, Ultra kartica i svih ostalih servisa i usluga fiksne, mobilne i paketske mreže, te ostalih usluga i proizvoda iz širokog uslužnog i prodajnog asortimana BH Telecoma.

Ovaj centar će građanima Brčkog i okolnih mjesta pružati i usluge naplate, tako da će oni u ovom centru oni moći i platiti svoje BH Telecom račune, kao i dobiti, po potrebi, duplikate svojih računa. Kao i Telecom centar Brčko, i ostali telekom centri BH Telecoma u BiH će od 1. februara pružati usluge naplate pretplatnicima sa područja njihovih nadležnih regionalnih direkcija, saopćeno je danas iz BH Telecoma d.d. Sarajevo.