biznis
0

Otvoren prvi Super Konzum u Banjoj Luci

Klix.ba
Novi Super Konzum otvoren je u Banjoj Luci, na adresi Jovana Dučića 25. Zajedničkim presijecanjem vrpce, Super Konzum su otvorili Jasna Brkić, zamjenica gradonačelnika Grada Banje Luke i Dragan Baškarad, direktor Konzuma.

Povodom otvorenja, Dragan Baškarad je u ime kompanije Konzum uručio donaciju u vrijednosti od 10.000 KM Udruženju roditelja djece i omladine sa posebnim potrebama i lica sa invaliditetom "Moja luka" iz Banje Luke. Super Konzum prodavnica prostire se na više od 2.300 metara kvadratnih prodajne površine i zaposlit će 45 radnika iz Banje Luke i okoline.

Super Konzum Banja Luka kupcima će ponuditi bogat asortiman više od 20.000 artikala. Uz ostale proizvode za svakodnevnu upotrebu, ishranu i higijenu, u ponudi će biti i mali kućanski aparati i tehnika, kućanski tekstil te ostale potrepštine za domaćinstvo i to po najpovoljnijim cijenama. Deset brzih kasa kupcima će osigurati brzu i kvalitetnu uslugu.

Povodom otvorenja, Konzum je kupcima pripremio brojna sniženja, specijalne akcijske pogodnosti uz garantirane uštede.

Na dan otvorenja svi kupci su dobili poklon, a svaka stota kupovina je bila besplatna. U poslijepodnevnim satima, upriličena je velika zabava za kupce uz tamburaše, čašćenja te brojna iznenađenja za najmlađe.

Još jedna od pogodnosti za kupce je svakako i velika nagradna igra, u kojoj kupci mogu osvojiti fenomenalni VW Polo, čak pet poklon kupovina u vrijednosti 500KM i 100 poklon paketa.

Na lokalitetu kompleksa Čajavec, uz novootvoreni Super Konzum, u narednim danima Konzum će otvoriti i Velpro veleprodajni centar namijenjen profesionalnim kupcima – trgovcima, ugostiteljima i drugim pravnim licima, koji će zapošljavati 38 novih zaposlenika.