biznis
0

Otvoren Konzum centar u Doboju

Sarajevo-x.com
U Doboju je u utorak otvoren novi Konzum centar, na adresi Svetog Save bb. Konzum centar otvorio je Ismir Brkić, direktor Konzum d.o.o. Sarajevo i Dragan Kovačević, načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Opštine Doboj, uz prisustvo brojnih poslovnih partnera i ostalih zvanica.

Tom prilikom Konzum je Pedijatrijskoj službi Doma zdravlja u Doboju donirao 5.000 KM, za potrebe nabavke EKG aparata, a isti iznos doniran je i Kulturnoumjetničkom društvu Doboj.

Novi Konzumov centar u Doboju ima više od 4.000 m2 prodajne površine i u njemu će radno mjesto pronaći više od 100 novozaposlenih radnika sa područja Doboja i okoline. Osim Konzum maxi prodavnice i Kozmo drogerije te kioska Tiska u okviru centra nalazi se još 16 poslovnih objekata Konzumovih partnera: apoteka, restoran, caffe bar, trgovine bijele tehnike, butici kao i ostali sadržaji koji će svim kupcima omogućiti kvalitetne dodatne prateće sadržaje i kompletnu uslugu na jednom mjestu.

Prva Konzum maxi prodavnica u Doboju u svom atraktivnom i modernom ambijentu, na više od 1.000 m2 prodajne površine kupcima će nuditi bogat asortiman sa više od 15.000 artikala, s posebnim naglaskom na veliki izbor svježeg voća i povrća, hljeba, pekarskih proizvoda i kolača, gotovih jela, mliječnih i delikatesnih proizvoda te mesa vrhunske kvalitete. 6 brzih kasa kupcima će osigurati brzu i kvalitetnu uslugu.

Povodom otvorenja Konzum maxi je kupce darovao prigodnim poklonima, a svaki stoti kupac dobio je cijelu kupovinu besplatno. Organizirana je i velika nagradna igra u kojoj kupci u tri dana od otvorenja, svaka tri sata mogu osvojiti neku od vrijednih nagrada: televizori, DVD, digitalni fotoaparati, kućanski aparati i više od 300 poklon paketa. Nagradna igra trajat će sve do petka 26. decembra kada će na finalnom izvlačenju biti izvučene i glavne nagrade – tri poklon kupovine u vrijednosti od 1.000 KM. Slavlje je nastavljeno uz tortu i šampanjac, dok su se najmlađi zabavljali uz Djeda Mraza. Večernje druženje na dan otvorenje proteklo je uz brojna čašćenja i veliki koncert Igora Vukojevića, a okončano je spektakularnim vatrometom.