biznis
0

Osvojite vrijedne nagrade, posjetite MindTake Online Panel

Svako malo, taman u vrijeme kad dovršavate ručak ili se igrate s djecom, zvoni telefon i pozivaju vas na besplatno odgovaranje na anketna pitanja.

U tome nema ništa loše, osim što vam se uzima vrijeme, a vi od toga nemate direktne koristi. Zato vam predstavljamo MindTake Online Panel online ispunjavanje anketa, u vrijeme koje vama odgovara, a zauzvrat možete osvojiti zanimljive nagrade. Klikom na MindTake istraživanje možete učestvovati u svojoj prvoj anketi i već osvojiti prve bodove.

Što je Mindtake Online Panel?

Kao član MindTake panela ćete putem e-maila u neredovnim vremenskim razmacima biti pozivani da učestvujete u anketama gdje ćete po želji moći izraziti svoje mišljenje. Za svaku anketu ispunjenu u cijelosti na račun korisnika se knjiže bodovi koje u MindTake shopu može zamijeniti za premije kao npr. vaučere za kupovinu u popularnoj online trgovini. Članstvo u panelu je besplatno, a odgovorima i podacima ophodi se strogo povjerljivo, tj. ne prosljeđuju se trećim osobama.

Kako do nagrada u MindTake trgovini?

Za učestvovanje u anketama se ne dobija novac, već bodovi koji se knjiže na korisnički račun u sklopu panela. Kad se sakupi 50 ili više bodova učesnik može prikupljene bodove zamijeniti za vaučere u vrijednosti 10 KM, 20 KM ili 40 KM. Vaučeri se mogu iskoristiti na eKupi.ba.

Za koje akcije dobijate bodove?

Bodovi se na račun knjiže poduzimanjem sljedećih akcija: Nova registracija U cijelosti ispunjena anketa Razne akcije koje organizira MindTake Članovi preporučuju nove članove

Koliko bodova dobivate za određenu akciju?

Nova registracija – 15 bodova Anketa (trajanje 5 min.) – 5 bodova Anketa (trajanje 10 min.) – 10 bodova Anketa (trajanje 20 min.) – 20 bodova Anketa (trajanje 30 min.) – 30 bodova Anketa (trajanje 40 min.) – 40 bodova

Registrujte se još danas i osvojite vrijedne nagrade!