Pale
0

Obilježeno 15 godina uspješnog rada preduzeća "Stanišić"

SRNA
Foto: SRNA
Foto: SRNA
Preduzeće ''Stanišić'' sa Pala, koje već 15 godina uspješno posluje širom BiH, neće otpuštati radnike, a na proljeće će primiti i određeni broj novih radnika, rekao je Srni vlasnik firme Aleksandar Stanišić.

Stanišić je sinoć na prijemu, povodom 15 godina postojanja firme i svečanog otvaranja novoopremljenog "svadbenog salona" na Palama rekao da njegova firma zapošljava do 75 radnika, napominjući da je zbog prirode posla zimi potreban manji broj radnika.

On je najavio da će ove godine firma "Stanišić" početi izgradnju nove stambeno-poslovne zgrade kod tržnog centra "Tom" na Palama, čija je vrijednost oko dva miliona maraka i dodao da su u toku završni radovi na restoranu u etno-stilu na Brusu na Trebeviću.

Stanišić je rekao da je firmi odobren krediti Investiciono-razvojne banke (IRB) RS od 250.000 KM, koji bi u toku marta trebao da bude realizovan, te da će sredstva biti namijenjena za nabavku nove tehnologije u procesu proizvodnje građevinske stolarije, povećanja kapaciteta i zapošljavanja novih radnika.

Načelnik opštine Pale Slobodan Savić je čestitao firmi "Stanišić" 15 godina uspješnog rada, te podsjetio da je ovo preduzeće izgradilo savremenu autobusku stanicu, a da sada ima i "svadbeni salon", koji je nedostajao zbog potrebe za čestim organizovanjem raznih manifestacija i vjenčanja.

Proslavi su sinoć na Palama prisustvovali mnogobrojni poslovni partneri, kao i predstavnici političkog, kulturnog, javnog i privrednog života opštine i grada Istočno Sarajevo.