Mostar
0

Novogodišnji sajam na 600 kvadratnih metara

FENA
Udruga građana "Spektar" u suradnji s Gradom Mostarom i Obrtničkom komorom Hercegovačko-neretvanske županije organizira "Novogodišnji sajam", koji će se održavati od 19. do 28. decembra na Španjolskom trgu u Mostaru.

Sajam će se održavati u zatvorenom prostoru (šator) od 600 metara kvadratnih, od čega će 400 metara kvadratnih pokrivati izložbeni prostor, dok je ostali prostor predviđen za staze i pozornicu, kazala je u izjavi za Fenu direktorica Udruge građana "Spektar" Senada Šahić.

On je dodala kako je ispitivanje javnog mišljenja građana pokazalo veliku zainteresiranost građana za takvu manifestaciju te da su i potencijalni izlagači izrazili veliko zadovoljstvo Novogodišnjim sajmom u Mostaru.

Inače, Sajam će se održavati u blagdanskom ozračju gdje će izlagači prezentirati, ponuditi i prodavati robu koja je primjerena blagdanskim danima. Također, bit će organizirano niz popratnih manifestacija, kao što su nazočnost Djeda mraza, predstave kazališta lutaka, promocija knjiga te dječje igraonice.

Šahićeva je kazala kako očekuje da će Sajam dnevno posjetiti između 1.500 i 2.500 osoba.