Držite troškove u šaci
0

Novi tarifni modeli i pogodnosti za korisnike m:tel Total Group servisa

Sponzorirani članak
Novitet m:tel Total Group servisa je ponuda novih tarifnih modela Bez limita namijenjenih poslovnim korisnicima, sa razgovorima bez ograničenja izvan poslovne grupe, neograničenim mobilnim internetom i porukama.

Bez limita tarifni paketi dolaze u dvije varijante: Flex tarifni model je primjereniji korisnicima koji komuniciraju unutar m:tel mobilnih i fiksnih mreža, a Flat tarifni za one koji pozivaju sve mobilne i fiksne mreže u BiH.

Internet bez ograničenja uključen je i u tarife sa najnižim pretplatama, dok više pretplate pružaju potpunu slobodu komuniciranja. Iz ponude telefona za poslovne korisnike izdvajamo Android telefon nevjerovatnih mogućnosti LG L7 Optimus P700 po cijeni već od 1KM i smartphone godine Samsung Galaxy SIII po cijeni od 199KM.

Kombinuj biz

Predstavljajući novi tarifni model Kombinuj biz, uz njegovu bitnu prepaid karakteristiku, ističemo i niz drugih prednosti: značajan iznos bonusa koji se dodjeljuje zavisno od izabranog iznosa mjesečne pretplate, jednaka cijena poziva prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u BiH od 0,17 KM/min, pravo na izbor jednog prijatelj broja, besplatni razgovori unutar poslovne grupe i pravo prenosa neiskorištenog bonusa u naredni mjesec.

Korisnicima je pružena mogućnost izbora tri tarifna modela modela: Kombinuj biz 18, sa mjesečnom pretplatom u iznosu od 18 KM i dоpunom prepaid kоrisničkоg rаčunа u iznоsu 10 KМ, zatim Kombinuj biz 30, sa pretplatom u iznosu od 30 KM i dоpunom prepaid kоrisničkоg rаčunа u iznоsu 30 KМ i Kombinuj biz 40, sa pretplatom u iznosu od 40 KM i dоpunom prepaid kоrisničkоg rаčunа u iznоsu 50 KМ.

Navedene cijene su izražene bеz PDV-а. Svoje zaposlenike možete nagraditi odličnim Android telefonom Huawei U8650 ili qwerty telefonom Nokia Asha 302 za samo 1 KM.

Neograničena komunikacija, uz potpunu kontrolu troškova zaposlenih, sa odličnim telefonima, ovu ponudu izdvaja kao jedinstvenu u BiH, poručuju iz m:tel-a.