biznis
0

Nove pogodnosti sa Cash Card: Popusti do 15 posto i besplatan parking u SCC-u

Sponzorisani članak
Borislav Doder i Goran Kahvedžić
Borislav Doder i Goran Kahvedžić
Sberbank BH je u saradnji sa Sarajevo City Centrom omogućila vlasnicima Cash Card povoljniju kupovinu u trgovinama unutar centra, te tri sata besplatnog parkinga. Visina popusta je različita i kreće se do maksimalno 15 %.

"Naša je želja da klijenti dožive Cash Card kao karticu koja im donosi osmjehe na lica nešto pozitivno sa puno pogodnosti. To je bio ključni razlog zbog kojeg smo naše dosadašnje pogodnosti poput kupovine na maksimalno 36 rata bilo gdje u zemlji i inostranstvu, ali i putem interneta, te podizanje gotovinskog kredita na bankomatima i poslovnicama Sberbank BH, proširili ovim novim pogodnostima", izjavio je Borislav Doder, rukovodilac odjela u čijoj je nadležnosti saradnja sa partnerima.

"Više od 40 trgovina u Sarajevo City Centru nudit će posebne pogodnosti i popuste za vlasnike Cash Card, te im omogućiti besplatan parking u trajanju tri sata tokom boravka u Centru. Zahvaljujući tome, vlasnici Cash Card će moći kupovati bijelu tehniku, odjeću, kozmetiku i brojne druge proizvode dosta povoljnije", istakao je Doder.

"Sarajevo City Center je najposjećeniji i ponudom najbogatiji Centar u regionu i upravo zbog toga je Sberbank BH prepoznala idealnog partnera u njemu. SCC se uvijek trudi biti bolji i drugačiji od ostalih, te udovoljiti posjetiocima zbog čega je ideja o projektu kupovina na rate putem Cash Card objeručke prihvaćena. Dodatni popusti, tri sata besplatnog parkinga i mnoge druge pogodnosti će biti dodatni razlozi da posjetioci odaberu Sarajevo City Center kao svoju destinaciju za kupovinu", rekao je Goran Kahvedžić, izvršni direktor Magros Veletrgovine.

Apliciranje za Cash Card je moguće putem online zahtjeva na www.sberbank.ba ili u bilo kojoj poslovnici Sberbank BH. Također, posjetioci SCC-a su u mogućnosti aplicirati za Cash Card na info pultu Centra.