Netvision otvorio treći Techno Shop
0

Nova specijalizirana prodavnica tehničke opreme Prestigio u Vogošći

Klix.ba
Sarajevo je jučer dobilo još jedan prepoznatljiv lanac specijaliziranih prodavnica tehničke opreme. U tržnom centru WOG u Vogošći otvoren je treći Netvision Tehno Shop, specijalizirana prodavnica tehničke opreme Brenda Prestigio.

Pored već otvorenih prodavnica u tržnom centru Alta Sarajevo i tržnom centru Mecator (Ložionička) Sarajevo, nova otvorena prodavnica tehničke opreme je samo jedan u nizu pokazatelj uspješnog poslovanja firme Netvision. Ispravnim i profesionlanim pristupom prema krajnjim potrošačima Netvision je za vrlo kratko vrijeme postao apsolutni lider na BiH tržištu i Prestigio partner #1 u BiH.

“Primarni brand u prodaji je Prestigio i najzastuljpljeniji je u Netvision tehno shopovima. Prestigio je izuzetno dinamična IT kompanija koja obezbjeđuje potrošačka rješenja za digitalne domove i kancelarije na tržištu. Tokom proteklih godina Prestigio je postao distributer jedinstvenih Hi-Tech rješenja i proizvoda na potrošačkom tržištu. U ponudi Prestigio izdvajamo vrhunske i jako kvalitetne proizvode kao što su PC tableti, Smartphone, GPS navigacije, E-Book readeri, dodatna računarska oprema. Na sve Prestigio proizvode garantni rok je 2 godine sa obezbjeđenim servisom”, saopćeno je iz Netvisiona.

U vrlo dinamičnoj i timskoj atmosferi te pristupačnosti stručnog osoblja Netvision možete dobiti dosta više informacija o svakom pojedinačnom proizvodu nego bilo gdje drugo kako bi se lakše odlučili za kupovinu pravog, odgovarajućeg proizvod i svog novog gadget ljubimca što i jeste krajnji cilj “pravi i odgovarajući proizvod, pristupačna cijena, zadovoljan i sretan kupac!”

Svakako je bitno napomenuti da u Netvision tehno shopovima u ponudi možete naći i ostale renomirane svijetske brandove iz IT industrije sa raznim proizvodima kao što su laptopi, računari, monitori, tv LCD, tv LED, tv Plasma, foto aparati, mrežna oprema, dodatna računarska oprema i još mnogo toga.

Netvision d.o.o. se u proteklom period profilirao kao vrlo ozbiljna firma za prodaju IT opreme, softwarea, hardwarea i nudi široku paletu proizvoda u ovom segmentu , te predstavlja prepoznatljiv lanac maloprodajnih objekata.

Netvision Tehno Shop prodajna mjesta nalaze se u TC Alta, TC Mercator (Ložionička) i TC WOG.

“To su mjesta gdje tehnika i tehnologija žive, mjesto gdje ćete se upoznati sa novitetima na našem tržištu, mjesto gdje Vas očekuje ektremno ljubazno i stručno osoblje”, poručili su iz Netvisiona.