Najpovoljnija komunikacija
0

Nova Frend usluga iz m:tela - Moj meni

Sarajevo-x.com
Korisnici Frend prepaid servisa kompanije m:tel će od 20. septembra biti u mogućnosti da koriste novu uslugu ''Moj meni''.

Jednostavnim i besplatnim pozivanjem koda *123# na jednom mjestu je omogućen pregled usluga kao i korišćenje brojnih opcija putem kojih će moći dopunjavati račun različitim paketima poruka, minuta i megabajta, kao i provjeravati stanje na računu i koristiti uslugu ''Pozovi me''.

Nova m:tel usluga nudi objedinjen meni za mobilnu komunikaciju, tako da svako može u skladu sa svojim potrebama da se opredijeli za jednu od ponuđenih tarifnih opcija.

Na taj način, prepaid korisnici su kao nikada do sada u mogućnosti da uštede i sami biraju kada će i koliko da troše.

Besplatnim pozivom na kod *123# korisnici se opredjeljuju za ''Moj meni'' i biraju šta im je potrebno. Tako na primjer, odabirom tarifnih opcija, korisnici biraju šta žele da koriste: razgovore, poruke ili internet.

Dnevni paket koji sadrži 30 SMS poruka sada košta 0,50 KM. Za samo 1 KM korisnici mogu dnevno pričati 30 minuta u m:tel mobilnoj mreži. Ljubitelji mobilnog interneta za 1 KM mogu ostvariti pravo na trodnevno korišćenje 30 MB podataka.

Za poruke i razgovore u ponudi su opcije za jedan, tri i sedam dana važenja, a paket podataka za uživanje u mobilnom internetu može se kupiti sa trajanjem od tri, sedam i mjesec dana. Takođe, moguće je koristiti više opcija istovremeno.

Ova ponuda važi do 20. novembra 2011.

U cijene nije uključen PDV. Detalji o ponudi dostupni su putem besplatnog info servisa 065 10 10 10 kao i na www.mtel.ba