biznis
104

Najsretniji korisnik Visa kartice dobio vozilo Mini One

Klix.ba
Zahvaljujući svojoj Visa kartici, Emir Neimarlija iz Sarajeva danas će kući otići u novom automobilu – modelu Mini One.

"Visa je time još jednom pokazala kako svakodnevne transakcije, bez obzira na iznos, donose vrijedne nagrade", saopšteno je iz ove kompanije.

Tokom nacionalne nagradne igre “Osvojite najljepši poklon za sebe” , koja je trajala od 10. decembra do 8. januara, sretni dobitnik koristio je Visa kartice za plaćanja u Bosni i Hercegovini, a nagrađen je zahvaljujući transakciji za kupovinu odijela za posao.

Na današnjoj dodjeli nagrada u Mini prodajnom salonu u Sarajevu, sretnom dobitniku ključeve automobila uručila je Biljana Petruševska Trajkovska, Visa Country Manager za Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Albaniju i Kosovo.

Tom prilikom Petruševska je rekla da je nacionalna kampanja “Osvojite najljepši poklon za sebe” osmišljena i pokrenuta kako bi se nagradili korisnici Visa kartica i promovisala bezgotovinska plaćanja. Ona je naglasila da su svi korisnici Visa platnih kartica imali pravo učešća u nagradnoj igri, bez obzira na iznos izvršene transakcije:

“Kao vodeća platna kompanija u Bosni i Hercegovini i regionu, Visa korisnicima konstantno pruža jasne razloge i dodatne prednosti svakodnevnog korištenja kartica. Nagradne kampanje i promotivne aktivnosti samo su dio Visa svijeta posebnih pogodnosti koje su dostupne korisnicima u Bosni i Hercegovini. Ovogodišnjom kampanjom ostvarili smo odlične rezultate, a posebno nam je drago što je zabilježen rast broja transakcija Visa karticama, 11 posto u odnosu na isti period prošle godine. To je još jedna potvrda da se Visa kartice koriste svakodnevno, kako za plaćanja malih iznosa, tako i za velike troškove, i što je najvažnije – da ljudi u Bosni i Hercegovini Visa platne kartice smatraju za sigurno, jednostavno i pogodno sredstvo plaćanja”, rekla je Petruševska tokom svečane dodjele nagrada i dodala:

“Voljela bih da u svoj ime čestitam glavnom obitniku i poželim Emiru mnogo avantura i sigurnih vožnji u novom Mini One automobilu”.

Emiru Neimarliji iz Sarajeva Mini One "dovezla“ je njegova Visa kartica Hypo Alpe Adria banke. Emir nije krio oduševljenje nagradom:

“Kada sam čuo da je Visa pokrenula nacionalnu kampanju u kojoj dijeli Mini One bio sam oduševljen. To je oduvek bio moj automobil iz snova i tada mi je djelovalo nestvarno da ja mogu postati njegov vlasnik. Kada su me iz agencije obavjestili da je moja Visa kartica imala najviše sreće, trebalo mi je malo vremena da dođem sebi. Sjećam se da sam tog dana karticom kupio odijelo za posao i odmah prijavio transakciju na sajtu Visa-e. Visa karticu inače svakodnevno koristim, bez obzira da li je u toku nagradna igra ili ne. A mislim da od sada više ništa neću plaćati gotovinom.“

Dobitnici nagrada su izvučeni 15. januara, a osim dobitnika glavne nagrade, Visa je nagradila i najaktivnijie korisnike kartica, i to sa Mini putnim torbama i modelima automobila Mini One.