biznis
0

Najbolja ponuda Apple proizvoda do sada

Još jedna izuzetna vijesti za korisnike Apple proizvoda. Od danas mogu uštedjeti i kupovati u okviru kampanje u kojoj imaju mogućnost pronaći izuzetne cijena za gotovinsko plaćanje i plaćanje do 24 rate.

Bez kamata i dodatnih troškova, te popust na gotovinu. Iz Apple Authorised Reseller trgovina poručuju svim Apple korisnicima da kupuju i uštede u okviru kampanje u kojoj imaju mogućnost pronaći fanstastične cijene za gotovinsko plaćanje i plaćanje do 24 rate.

Prilikom kupovine na rate ne postoje dodatni troškovi. Kamate su 0%. Ovo je fantastična prilika za kupovinu Apple uređaja. Za sve koji žele plaćati gotovinski, moguće je ostvariti dodatne popuste. Radi se o ograničenim količinama.

Najpopularniji Apple proizvodi:

iPhone 5s za 33 KM mjesečno ili 699 KM za gotovinu. MacBook za 125 KM mjesečno ili 2.699 KM za gotovinu. MacBook Air za 106 KM mjesečno ili 2.424 KM za gotovinu.

Posjetite Apple Authorised Reseller trgovinu AT Store u Alta Shopping Centru u Sarajevu, putem telefona 033 956 199 ili na www.atstore.ba.

Posjetite i Apple Authorised Reseller trgovinu Mekline u Sarajevu na adresi Obala Maka Dizdara 3, putem tel 033 550 985 ili na www.mekline.ba

Nemojte zaobići ni Apple Authorised Reseller trgovinu Zvuk i Slika na adresi Trg djece Sarajeva br. 1, putem tel. 033 942 001 ili na www.zis.ba.

Ovu jedinstvenu priliku ne smijete propustiti, jer ne zaboravite da su količine ograničene.