biznis
0

Miralem Pjanić zvijezda nove kampanje ASA osiguranja

Bosanskohercegovački nogometni reprezentativac, Miralem Pjanić, glavni je akter još jedne kampanje ASA osiguranja. Ovaj put riječ je o seriji TV spotova s ciljem promocije različitih proizvoda ove domaće osiguravajuće kuće, lidera u isplati šteta na tržištu Bosne i Hercegovine.

Prema riječima Amre Babić, stručne saradnice za marketing ASA osiguranja, ova druga po redu zajednička kampanja Miralema Pjanića i ASA osiguranja potvrda je uspješne saradnje u proteklim godinama.

"Miralem Pjanić se pokazao kao pravi izbor za lice naše kompanije, kako po mišljenju javnosti tako i po komentarima naših zaposlenika i klijenata. Ovo je prirodan spoj dva šampiona - Miralema Pjanića u fudbalu i ASA osiguranja, kao vodeće osiguravajuće kuće u isplati šteta", izjavila je Babić.

Trodnevno snimanje se odvijalo na različitim lokacijama u Rimu, a ekipu zaduženu za realizaciju činio je tim bosanskohercegovački profesionalaca iz Sarajeva, Travnika, Rima i Minhena, dok produkciju potpisuje produkcijska kuća Frame Plus iz Sarajeva.