biznis
0

Mercator centar Tuzla proslavio 4. rođendan

Sarajevo-x.com
Jučer je Mercator Centar Tuzla proslavio svoj 4. rođendan, a mnogobrojni posjetioci i kupci su uživali u cjelodnevnoj zabavi od 11:00 do 20:00 sati tog dana, saopšteno je iz Mercatora.

Razloga za slavlje je bilo mnogo. Od otvorenja Mercator Centra Tuzla do danas ovaj centar je posjetilo 6.455.343 kupaca. Aktivnosti i nastojanja Mercatora da ide u susret svojim vjernim kupcima i posjetiocima su konstantna. Naše prisustvo u Tuzli je prožeto izuzetnom saradnjom sa lokalnom zajednicom, i sa sigurnošću možemo reći da je Mercator Centar Tuzla postao omiljeno mjesto okupljanja za Tuzlanke i Tuzlake koji su ispred ovog centra ušli u Guinness-ovu knjigu rekorda sa najmasovnijim poljupcem, stoji u saopštenju.

Prošle godine je obogaćen sadržaj Mercator Centra Tuzla, otvaranjem novih prodajnih objekata poznatih svjetskih robnih marki: Springfiled, DM, Iksel, Cesar Dea Dives, Astra, Solgri, Oscar, Le Scarpe, Atomik, Pavone i Benetton.

Mercator je ponovo priredio, i za ovaj četvrti po redu rođendan, brojne nagradne igre za kupce uz bogat i raznovrstan fond nagrada, a ove godine je posebna pažnja posvećena i pripadnicima ljepšeg pola jer smo na rođendan obilježili i međunarodni praznik Dan žena. Uz rođendansku tortu za sve koji su nam se pridružili proslavi i korisnici Mercator Pika kartica su sada već tradicionalno bili nagrađeni sa dvostruko više bodova za obavljenu kupovinu u Mercator Centru Tuzla na taj dan. Pokloni za pripadnice ljepšeg pola, kao i „dvojne pike“ su uljepšale ovaj praznik damama u svim Mercatorovim trgovinama.

Obilje zabavnog programa koji je Mercator priredio u subotu je bio upotpunjen i nastupom grupe Sarr e Roma, koji su od 18:00 sati zabavljali mnogobrojne posjetioce.