biznis
0

Mercator BH zahvaljuje korisnicima Sarajevo-x.com portala

Mercator BH
Prema rezultatima ankete, koja je od 10. do 16. septembra sprovedena među korisnicima jednog od najposjećenijih web portala u Bosni i Hercegovini, Sarajevo-x.com, Mercator BH je odabran kao trgovac sa najboljim shopping centrima u Bosni i Hercegovini.

U anketi portala učestvovalo je ukupno 2.586 posjetitelja od kojih 42% smatra da Mercator BH ima najbolje shopping centre u Bosni i Hercegovini.

Mercator BH svoje aktivnosti i cjelokupno poslovanje usmjerava ka postizanju zadovoljstva svojih kupaca, te u svakom trenutku nastoji da im ponudi visok kvalitet roba i usluga i visoke trendove u maloprodaji.

Sam koncept Mercator centara je svojom arhitekturom upravo usmjeren za pružanje optimalnih visokokvalitetnih usluga za sve kupce i posjetioce, laka dostupnost centrima, natkrivena parkirališta, širina ponude roba i usluga u centrima itd, a sve u cilju da se ostvarili maksimalno zadovoljstvo kupaca.

Zaposleni u Mercator centrima u Sarajevu, Tuzli, Mostaru i Kaknju, se ovim putem ujedno žele zahvaliti svim posjetiocima Sarajevo-x.com portala na ukazanom povjerenju i priznanju.