Importanne Centar
0

FOTO / Maida Slatina-Mehmedagić iz Sarajeva osvojila Renault Fluence

Sarajevo-x.com
U Importanne Centru je u četvrtak, 30. septembra, završeno finalno izvlačenje nagrada u okviru nagradne igre "Shopping Festival u Importanne Centru". Učesnici nagradne igre su imali priliku okušati svoju sreću i osvojiti tri Panasonic televizora (TX-T42C2) i glavnu nagradu automobil Renault Fluence Authentic. Dobitnici Panasonic TV-a su Berina Vrhovac – Sarajevo, Renata Gredelj – Sarajevo, Demir Hašimbegović – Sarajevo.

Najsretniji posjetitelj Importanne Centra, koji kući vozi automobil Renault Fluence, također dolazi iz Sarajeva, a radi se o gospođi Maidi Slatina-Mehmedagić.

Regularnost izvlačenja pratila je komisija sačinjena od zakupaca i uprave Importanne Centra koja je potvrdila da je izvlačenje proteklo prema utvrđenom pravilniku nagradne igre.

Shopping Festival je trajao tri mjeseca, a posjetitelji su mogli učestvovati tako što na info-pultu prilože račun sa minimalnim iznosom od 10 KM iz bilo koje radnje u Importanne Centru.

Nakon završetka nagradne igre, posjetitelji Importanne Centra će u narednom periodu imati priliku uživati u nekoliko novih, zanimljivih sadržaja. Otvoren je salon ekskluzivnog namještaja ZedExclusive kao i pizzerija Pizza Express, gdje posjetitelji mogu probati pikantne okuse. Uskoro će biti priređeno i novi modni sadržaji - u pripremi je otvorenje multibrend butika sa Diesel, CKU, Irregular Choice i Accessories brendovima, otvorenje Carpisa butika i Dević Underwear radnje sa selekcijom unutarnjeg rublja, saopćeno je iz Importanne Centra.