Intesa Sanpaolo Banka
0

Kupovina stanova bez žiranata uz povoljnu kamatnu stopu

Sponzorirani članak
Shodno ranijim najavama Intesa Sanpaolo Banka d.d. BiH je početkom februara, pored drugih proizvoda i usluga koje već ima u svom portfelju, klijentima ponudila i nekoliko vrsta stambenih kredita.

"U toku je velika marketinška kampanja sa ciljem da sve potencijalne klijente upoznamo sa izuzetno raznovrsnim i povoljnim mogućnostima rješavanja njihovog stambenog pitanja. To su prije svega stambeni krediti bez žiranata uz kamatnu stopu već od 6,8% (EKS 7,12%) i rokom otplate do 30 godina. Našim klijentima nudimo i mogućnost finansiranja kupovine stanova u novogradnji, adaptacije i dogradnje stambenih objekata, kao i stambeni kredit plus gotovinski, odnosno zamjenski kredit. Banka u ponudi ima i kredite za kupovinu poslovnih prostora", ističe Amir Termiz, direktor Sektora poslova sa stanovništvom Intesa Sanpaolo Banke.

Pored ovih kredita Intesa Sanpaolo Banka d.d. BiH nudi klijentima nenamjenske kredite u konvertibilnim markama sa valutnom klauzulom u eurima sa rokom otplate do dvije godine i uz izuzetno atraktivnu kamatnu stopu od 5,99% na godišnjem nivou (EKS 8,29% - efektivna kamatna stopa izračunata za maksimalni iznos kredita, maksimalni rok otplate i maksimalnu naknadu za obradu kredita).

Krediti uz kamatnu stopu već od 5,99% su samo jedan od različitih kreditnih proizvoda koje nudi Intesa Sanpaolo Banka d.d. BiH i za koje više informacija možete dobiti u poslovnicama širom Bosne i Hercegovine.