Predstavljamo - Bertoni Security
0

FOTO / Kupite svoju sigurnost za prihvatljivu cijenu

Sponzorirani članak
Admir Šahović
Admir Šahović
S obzirom na to da je Sarajevo "jedan od najsigurnijih gradova u regionu", vjerovatno sve više razmišljate o protuprovalnim vratima i sefovima.

Sarajevska firma "Bertoni Security", specijalizirana za nabavku, proizvodnju i prodaju globalnih sigurnosnih sistema, nudi vam upravo to, ali i još mnogo više.

U njihovom asortimanu proizvoda su protuprovalna, protupožarna i blindirana vrata, sobna, garažna i hotelska vrata, sistemi kontrole ulaska (kartica, tastatura, otisak prsta), sigurnosni sefovi i ormari, trezori i trezorska vrata, ugradbeni (zidni) sefovi, alarmni sistemi i video nadzori.

Tu su i sigurnosne brave, cilindri, katanci, ključevi ručke (šteke) za sobna i ulazna vrata, paneli za protuprovalna vrata (preko 6.000 modela), cash boksovi - kancelarijski namještaj, arhivski sistemi, metalne police, metalni arhivski ormari i metalni garderobni ormari.

Za svu robu nude veći broj modela i dimenzija, a namjera im je, kako su nam rekli, da budu dominantan isporučitelj i najuspješniji prodavač vrata u regiji. Također, Bertoni Security će se pobrinuti i za ugradnju i servisiranje u garantnom i postgarantnom roku robe.
Dizajn detalja
Dizajn detalja
"Kako bi našim kupcima isporučili vrhunske proizvode provjerene kvalitete, ostvarili smo saradnju sa vodećim svjetskim proizvođačima vrata koji rade po ISO 9001 standardima (atesti i certifikati CE, US,ITS, BS, IFT ). Snažna sposobnost razvoja tehnologije, superiorna snaga brenda, jedinstven servisni sistem, te prihvatljive cijene čine nas i naše proizvode prepoznatljivim na bh. tržištu. Imamo četiri firme koje prodaju naše proizvode u Sarajevu, a najpoznatija među njima je OBI. Naše proizvode možete prepoznati po naljepnicama na kojima piše ime naše firme", rekao nam je direktor "Bertoni Securityja" Admir Šahović.
Protuprovalna vrata
Protuprovalna vrata
Istakao je kako njihova protuprovalna vrata i sefove traži sve više građana, te da su ambasade, banke i druge firme itekako zainteresovane za njihovu ponudu.

"Ne postoji apsolutna sigurnost, ali uz naše proizvode dobijate sasvim dobru sigurnost uz prihvatljivu cijenu", rekao je za Sarajevo-x.com direktor Šahović.