Top Meblo
0

Kupi i nosi - akcijsko sniženje više od 2.000 artikala

Sponzorirani članak
Razmišljate o novom komadu namještaja za svoju dnevnu, radnu, spavaću sobu ili trpezariju? Želite svoj životni prostor osvježiti ergonomski dizajniranim i modernim namještajem vrhunske kvalitete, a pritom ne potrošiti mnogo novaca? Onda što prije posjetite salone namještaja Top Meblo u Sarajevu i Tuzli.

Naime, renomirana fabrika namještaja Standard i lanac salona Top Meblo od početka mjeseca augusta sprovode prodajnu akciju pod nazivom "Kupi i nosi!" – u okviru koje je svim kupcima u salonima u Sarajevu i Tuzli na raspolaganju više od 2.000 artikala po nevjerovatno sniženim cijenama, čak i do 70%!

Vođeni potrebama prosječnog bh. domaćinstva, trpezarijske garniture odgovarati će svakom domu. Da i za Vaš životni prostor postoji idealno riješenje govori i podatak da u salonu Top Meblo u Sarajevu možete naći najveći izbor trpezarijskog namještaja u Bosni i Hercegovini, kao i širok izbor tapaciranog i kancelarijskog namještaja po također sniženim cijenama.

U okviru ove akcije koja je već naišla na ogroman interes među kupcima, saloni Top Meblo bilježe rekordnu prodaju trpezarijskog namještaja renomiranog brenda Standard iz čije široke lepeze proizvoda možete pronaći i trpezarijsku garnituru već od 250 KM.

Zbog spomenutog interesa kupaca otvorene su posebne info linije za sve kupce koji se mogu informisati na telefone u Sarajevu 033 / 468 232 i telefon u Tuzli 035 / 281 593. Svi kupcima na raspolaganju je ljubazno osoblje, koje će profesionalnim savjetom riješiti svaku nedoumicu i odgovoriti na sva Vaša pitanja.