biznis
0

Kompanija QSS postala Adobe Authorised Reseller

Sarajevo-x.com
U prostorijama kina Meeting Point u ponedjeljak, 16. marta 2009. godine, održana je prezentacija Adobe Creative Suite 4, u organizaciji ovlaštenog distributera Adobe proizvoda HSM Informatike i njenih partnera QSS-a, Učilišta Algebra i Maclinea.

Najnovije funkcionalitete ovog proizvoda prisutnima je predstavio Adobe prezenter Ivan Hlušička, a Mirko Ledić, regionalni manager Adobea za Jugoistočnu Evropu, pored održane uvodne prezentacije, dodijelio je i priznanje kompaniji QSS za uspješnu saradnju u proteklim godinama, proglasivši je Adobe Authorised Resellerom za regiju Jugoistočne Evrope.

Ovaj status imaju one kompanije koje čiji fokus nije samo na prodaji proizvodne linije Adobea, nego i na pružanju podrške za softver i usluge ove priznate kompanije, što znači da će QSS od sada svojim kupcima nuditi još kompletnije rješenje.

Također, Adobe Authorised Reselleri imaju mogućnost korištenja Adobe Open Option (AOO) Licensing Programa, te na taj način zadovoljiti potrebe kupaca specifičnih kategorija kao što su edukacija, komercijala i vladin sektor.