SmartSales Consulting
0

Kako unaprijediti prodajne vještine?

Sponzorirani članak
Prvi business service provider SmartSales Consulting organizuje dva seminara koji će omogućiti usavršavanje vaših prodajnih vještina. Prvi seminar "Briga o kupcima i postprodajna podrška" će biti održan 17. novembra 2009. godine, dok je drugi "Cross selling metodom do povećanja prodaje" planiran 18. novembra 2009. godine.

Oba seminara zahvaljujući kojima ćete moći usavršiti vaše prodajne sposobnosti će biti održana u Sarajevu u hotelu 'Grand' u terminima od 9 do 17 sati.

Cilj navedenih seminara jeste - povećati prihode adekvatnom brigom o klijentima, te ponudom dodatnih proizvoda.

Treninzi su namijenjeni svim članovima prodajnog i marketing tima koji imaju mogućnost obogaćivanja odnosa s kupcima i povećanja prodaje kroz ponudu svih adekvatnih usluga i proizvoda postojećim klijentima.

Seminar vode vrsni predavači: Melisa Selesković- Kapić, magistar menadžmenta i tehnologije koja iza sebe ima šest godina bogatog iskustva stečenog u zemljama regiona i Evropskoj Uniji, te Sanda Ljukovac HR specijalist i konsultant SmartSales Consultinga, koja ima 15 godina iskustva u radu s ljudima na pozicijama odgovornim za razvoj ljudi u velikim kompanijama u Bosni i Hercegovini, ali i u regiji.

Jedan od predavača je i Adana Borić, diplomirani psiholog, koja iza sebe ima četiri godine radnog iskustva u odjelu marketinga u profitnom sektoru, ali i višegodišnje iskustvo u radu s medijima.

Predavači su, svakako, zaduženi za motivaciju tima kojeg edukuju, a cilj svakog treninga je poziv na akciju.

Sve treninge SmartSales priprema u timu sa HR specijalistom, diplomiranim psihologom, a po potrebi angažuje profesore, stručnjake iz prakse i poslovnog okruženja kao i druge saradnike kako bi isporučio najbolji kvalitet treninga.