12. supermarket u BiH
0

Tuš Holding otvorio u Modriči 31 novo radno mjesto

Sarajevo-x.com
Novootvoreni supermarket Tuš Holdinga u Modriči dvanaesti je po redu u BiH. Nakon Bihaća, Bijeljine, Cazina, Tuzle, Brčkog, Mostara, Sarajeva, Prnjavora, Ugljevika, Sanskog Mosta, te Bosanskog Broda i Modriča je dobila savremeni prodajni objekat, a čija investicija iznosi preko 6 miliona KM i koji je obezbijedio 31 stabilno radno mjesto.

Preduzeće, koje se uvrštava u sam vrh na ljestvici najuglednijih i najuspješnijih preduzeća u Sloveniji, nastavlja sa planiranom intenzivnom dinamikom rasta i razvoja na stranim tržištima, za šta su samo protekloj godini namijenili više od 120 miliona KM. U Bosni i Hercegovini do kraja prošle godine Tuš je zaposlio više od 530 ljudi, a taj broj će se povećati u ovoj godini relizacijom planiranog širenja.

Tuš supermarket u ulici Šamački put bb u Modriči odlikuje kvalitet i cjenovna pogodnost ponude više od 14.000 proizvoda prehrambenog i neprehrambenog programa. Na više od 1.000 m2 prodajne površine kupcima će svaki dan na raspolaganju biti svjež hljeb, proizvodi na odjelu voća i povrća, dobro snabdjevena mesnica, te odjel gotove hrane. Kupce će dočekati i odjel delikatesa, te bogat izbor proizvoda neprehrambenog programa.

Iz Modriče i okoline u novootvorenom trgovačkom objektu zaposleno je 31, koji će se, za zadovoljstvo kupaca, brinuti svaki dan od ponedeljka do subote, između 08.00 i 21.30 sati i nedeljom između 08.00 i 19.00 sati. Za jednostavniju i udobniju kupovinu u Tušu su se pobrinuli i sa 70 parkirnih mjesta.