Investicije
1

"Moja Malta" i showroom firme ANS Drive kao šlag na tortu uspješnosti

Piše: J. H.
Foto: N. G./Klix.ba
(Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba)
ANS Drive, jedna od najuspješnijih bh. firmi, danas je predstavila dva nova uspješna projekta. U Grand Centru na Ilidži otvoren je reprezentativni showroom u kojem klijenti i kupci mogu pogledati proizvode od drveta, pločaste materijale, prozore, vrata i moderni enterijerski mobilijar. Osim toga, iz ove firme danas su zvanično objavili prodaju stanova i poslovnih prostora iz projekta "Moja Malta".

Naredne godine ANS Drive slavi punoljetstvo. O uspjehu ove bh. firme u proteklih 17 godina najbolje govore građevinski projekti na kojima su bili uključeni ili još uvijek rade. Stambeno-poslovni kompleks Uni Bristol u Tuzli, Sarajevo City Center na Marijin-Dvoru, zgrada Bosnalijeka u Sarajevu, BBI Centar, Grand Centar na Ilidži te stambeno-poslovni objekt "Moja Malta" samo su neki od projekata kojima se u ovoj firmi mogu pohvaliti.

"Neke generacije uspijevaju da svoje najvažnije poslove okončaju i nakon toga drugim generacijama predaju tu štafetnu palicu da nastave i unaprijeđuju ono naslijeđeno. Mislim da smo mi generacija koja može da dovrši mnogo toga što su naši prethodnici započeli", kazao je direktor građevinske firme ANS Drive Asmir Dževlan.

Upravo kroz projekt showrooma u Grand Centru, kupci stanova na Malti će sa arhitektonskim timom ANS Drivea koji čine Jasmin Pipić i Aleksandra Obradović, moći po želji odabrati enterijer svojih budućih domova.

"Danas smo tu da kažemo da kriza više ne može da nas zastavi. Kao što jedna sportistkinja reče, sve je ovo maraton i najbolji je onaj ko najduže može da izdrži. Na kraju pobjeđuje onaj ko je uporan, onaj koji vjeruje u sebe, a ne onaj koji je najbrži. Jer onaj koji je najbrži, on trči na sto metara a takvih je mnogo. Treba izdržati 45 kilometara. Mislim da smo pri kraju tog našeg maratona i sada nam preostaje da u narednih godinu, dvije skupimo energiju i odlučnost, te konačno dovršimo posao na projektu 'Moja Malta' kako bi otvorili nove ", dodao je Dževlan.

Stambeno-poslovni objekt "Moja Malta" sastoji je od 168 stanova, dvosobnih, trosobnih, četverosobnih i garsonjera uz obezbijeđeno finansiranje za kupovinu preko UniCredit banke.

Na otvaranju modernog showrooma prisustvovale su osobe i javnog i političkog života, klijenti, partneri i prijatelji firme ANS Drive.

"Ovo je danas praznik jer otvaramo mjesto gdje će biti izloženi eksponati koji znače radna mjesta. ANS Drive je brend Ilidže, naša firma u kojoj rade sposobni i stručni ljudi. Ovo je veliki napredak kojem mi ne možemo umanjiti vrijednost, ali možemo dodati", kazao je načelnik Općine Ilidža Senaid Memić.