biznis
0

INTEREX renovirao prodajni objekat u Banjaluci

Sarajevo-x.com
Shodno širenju svog poslovanja i želji da zadrži lidersku poziciju među maloprodajnim lancima u Bosni i Hercegovini, Interex će 22. novembra od 14 sati, javnosti predstaviti renovirani i modernizirani objekat u Banjaluci.

Kako bi kupci i dalje mogli uživati u ugodnoj kupovini, primijenjen je potpuno novi koncept (MAG3) prilikom opremanja, ističu iz ove kompanije. Objekat je moderan i prostran, mnogo je bolja vidljivost izloženih proizvoda, a samim tim je i kupovina ugodnija. Objekat u ponudi ima mesnicu, delikates, lokalne i regionalne proizvode, sezonski asortiman, vinoteku, a proširen je i asortiman sezonskih i smrznutih proizvoda.

Za dan reotvaranja Interex je pripremio brojna iznenađenja, za najmlađe to je druženje sa Fifi i cvjetnim društvom, a za one nešto starije roštilijade, poklone i druga iznenađenja.

Iz Interexa BiH ističu da rade i na snižavanju cijena najpopularnijih proizvoda. Za ovaj značajan događaj pripremljeno je posebno sniženje, a od 22.11. cijelu sedmicu u akciji će biti jedan proizvod po nevjerovatnoj cijeni.