U sklopu hotela Prijedor
0

Interex otvorio prodajni objekat u Prijedoru

Sarajevo-x.com
Interex je 10. februara u Prijedoru otvorio svoj 25. prodajni objekat u sklopu poslovnog prostora hotela "Prijedor". Ukupna površina objekta je 2.800 m2, od čega 2.000 m2 čini prodajni prostor. U novootvorenoj trgovini u Prijedoru nalaze se, između ostalog, pekara, delikates, mesnica, te prodavnica tekstila Azel France. Objekat u Prijedoru zapošljava 35 radnika.

Unutrašnjost objekta jako je atraktivna u komercijalnom pogledu i u potpunosti je primjenjen novi MAG3 koncept uređenja, sa novim arhitektonskim rješenjima, novom signalizacijom unutar objekta, a izmjenjenjen pristup samom objektu. Novi Interexov objekat u Prijedoru lociran je u neposrednoj blizini gradske jezgre, te pruža našim kupcima jedinstven ugođaj kupovine sa približno 15.000 artikala, od čega je preko 60% proizvoda od domaćih proizvođača sa posebnim akcentom na lokalnim dobavljačima.

Desetine građana Prijedora i prije otvaranja u 8 sati već su strpljivo čekali da uđu u svoje "Najjeftinije mjesto u gradu". Na dan službenog otvorenja, 10. februara, Interex je pripremio i brojna iznenađenja za posjetitelje, poklone za prve kupce, roštilijade, degustacije, promocije, a za djecu druženje sa klovnovima.

Posebnu zahvalnost na susretljivosti Interex izražava načelniku opštine Marku Paviću, kao i investitoru Marku Stjepanoviću, te svim radnicima koji su svojim radom i zalaganjem doprinijeli da ovaj objekat profunkcionira.