biznis
0

HT Mostar: Niže cijene, a kvalitetnije usluge

FENA
Predstavnici HT-a Mostar predstavili su danas u hotelu "Ero" nove pogodnosti za korisnike svojih usluga te planove tvrtke za 2008. godinu.

Tom je prigodom naglašeno kako HT Mostar ponudama iznimno povoljnih cijena za usluge vrhunske kvalitete želi nagraditi postojeće te privući nove korisnike.

Prezentirajući ADSL pakete HT Mostara, član Uprave i izvršni direktor za nepokretnu mrežu Josef Jacob Mathias Thuerriegl kazao je da HT Mostar nudi četiri ADSL paketa po iznimno povoljnim cijenama: JUNIOR, START, MEDIUM I PROFIT.

On je dodao da HT trenutno ima 11 000 korisnika ADSL usluga te kako želi da se taj broj poveća na 20 000 korisnika, koji će do kraja 2008. godine moći koristiti priključak ADSL usluge za jednu marku te najam modema također za jednu marku.

Po riječima direktora za marketing i prodaju u Direkciji za nepokretnu mrežu Slavena Grbavca, novi tarifni paketi za fiksnu telefoniju SUPER 50, SUPER 50 plus, BUSINESS i BUSINESS PRO namijenjeni su korisnicima koji obavljaju veću količinu razgovora te su usmjereni na to da korisnik može puno više telefonirati za iste novce, kao što je to radio u osnovnom tarifnom modelu.

On je također dodao da su za ljude koji puno telefoniraju prema mobilnim mrežama paketi SUPER i SUPR 50 trenutno najpovoljniji na tržištu BiH.

Nove cijene ADSL usluga HT Mostara stupaju na snagu 1. ožujka, a, kako je rečeno na današnjoj konferenciji za novinare, HT Mostar je tržišni lider kada su u pitanju ADSL usluge.

Uz uvođenje novih tehnologija i nižih cijena, HT Mostar organizirao je za nove i stare korisnike svojih usluga i nagradnu igru čije je ukupna vrijednost 100 000 maraka, a glavna nagrada je Mercedes A klase.