biznis
0

Hotel Marriott u Sarajevu: Visoke ocjene i gosti koji se vraćaju

Klix.ba
Hotel Marriott u Sarajevu
Hotel Marriott u Sarajevu
Residence Inn by Marriott u Sarajevu, prvi Marriott hotel na Balkanu, 25. novembra otvorio je svoja vrata, a nakon tri mjeseca poslovanja zadovoljni su izuzetno visokim rejtingom na rezervaciju smještaja i činjenicom da se značajan broj gostiju vraća da boravi u ovom hotelu.

"Iako hotel Residence Inn by Marriott ima sve sadržaje za duži boravak gostiju, u periodu od novembra do februara imali smo značajan broj korporativnih gostiju koji su ostajali maksimalno tri noći, što pokazuje da je Residence Inn by Marriott Sarajevo izuzetno pogodan i za kraći boravak sa svim pratećim sadržajima koji su prilagođeni pojedinačnim potrebama naših klijenata", kazao je Kayhan Kilit, cluster generalni menadžer Residence Inn by Marriott Sarajevo.

Hotel je visoko ocijenjen na TripAdvisoru, Bookingu i na Expediji, što ga svrstava među top rangirane hotele u Sarajevu na ovim booking sajtovima.

"Naša osnovna poslovna politika je podređena klijentu koji je uvijek na prvom mjestu. Gosti se vraćaju u hotel samo ukoliko su zadovoljni uslugom što je pokazao kratki period našeg poslovanja. Sve je fokusirano na klijenta i naši saradnici su obučeni tako da pruže potrebne usluge, često nadmašujući očekivanja klijenata i drago nam je da su naši gosti to prepoznali", dodao je Kilit.

Residence Inn by Marriott, kao pionir koncepta produženog hotelskog boravka, nudi Sarajevu novi i drugačiji vid usluge koja je prilagođena svima koji ostaju nekoliko dana, nekoliko sedmica ili čak nekoliko mjeseci, navodi se u saopćenju za javnost ovog hotela.