biznis
41

Hotel Grand: Sarajevski hotel sa stilom i dušom

Sarajevo je već godinama među vodećim svjetskim turističkim destinacijama zbog čega broj gostiju, koji posjećuju glavni grad Bosne i Hercegovine, kontinuirano raste. Turisti koji dolaze iz svih krajeva svijeta zahtijevaju vrhunski smještaj i kvalitetnu uslugu, pa ne čudi da sve češće za svoje privremeno prebivalište biraju Hotel Grand.

Više od 120 soba i četiri apartmana opremljenih minibarovima, modernim kupatilima i funkcionalnim namještajem, uz prijatno i uslužno osoblje, učinit će vaš boravak u Hotelu Grand nezaboravnim iskustvom. Osim za odmor, Hotel Grand je i mjesto za uspješno organizovanje kongresa, konferencija, sastanka, različitih banket događaja, koktel partija, ali i vjenčanja.

Tu je sedam multifunkcionalnih sala koje mogu primiti od 10 do 300 osoba, a stručni tim hotela će učiniti sve da pomogne klijentima u osmišljavanju, organizaciji i realizaciji savršenog ambijenta za poslovne sastanke, društvene i kulturne događaje, kongrese, seminare i naučne skupove. Mnogi od bračnih parova organizaciju svojih vjenčanja prepustili su upravo profesionalnom osoblju hotela.

Hotel Grand se može pohvaliti bogatom i kvalitetnom gastronomskom ponudom. Profesionalni tim kuhara udovoljit će svakom zahtjevu gosta kao i gostima koji imaju potrebu za posebnim režimom ishrane. Preporuka je da nakon glavnog jela obavezno probate i najbolju tufahiju u gradu, ili neku drugu tradicionalnu poslasticu.

Slobodno vrijeme gosti mogu provesti u aperitiv baru, prostranoj hotelskoj terasi, ili ugodnom ambijentu ljetne bašte. Visok kvalitet usluge, te ljubazno i stručno osoblje glavni su razlozi zašto većina poslovnih ljudi i turista na proputovanju i boravku u Sarajevu izabere upravo Hotel Grand za svoje odredište.