biznis
0

Holdina predstavila INA Partner program: Premium goriva Euroclass dostupna na više prodajnih mjesta

Klix.ba
Vodeći uvoznik nafte na tržištu Bosne i Hercegovine, Holdina d.o.o. Sarajevo, u Modriči je predstavila INA partner projekat namijenjen vlasnicima privatnih benzinskih stanica, zahvaljujući kojem će vozači na benzinskim stanicama partnera moći točiti Euroclass premium goriva.

Benzinske stanice Rox postale su član INA Partner programa, a ulazak u ovaj projekat je obilježen svečanom ceremonijom održanom u petak, 04.12., u Modriči, uz prisustvo predstavnika Holdine d.o.o. Sarajevo, ROX d.o.o. i poslovnih partnera.

"Mi smo izuzetno ponosni na ovaj projekt, kao i na mogućnosti koje model nudi našim partnerima. Kao jedna od najvećih naftnih kompanija na bh. tržištu želimo svojim partnerima pružiti mogućnost da koriste uspješne poslovne modele sa europskih tržišta i na taj način unaprijede svoje poslovanje", izjavio je Ante Aralica, direktor Holdine d.o.o. Sarajevo.

Kupci će se od sada na benzinskim stanicama Rox u Modriči i Orašju snabdijevati gorivima garantovanog kvaliteta - Euroclass premium. Osim sigurnog i stalnog izvora kvalitetnog goriva, INA Partner program svojim partnerima osigurava znanje i iskustvo jednog od najvećih brendova u naftnoj industriji, orijentirano ka unapređenju poslovanja i povećanju broja vjernih, zadovoljnih kupaca.

"INA partner projekt, u ovom obliku je novost na bh. tržištu, ali nije novost na drugim evropskim tržištima. Koncept dugi niz godina postoji na tržištima Mađarske, Poljske, Slovačke i drugih zemalja", istaknuo je Bela Petrik, izvršni direktor za veleprodaju Holdine d.o.o. Sarajevo.

Ponudom Euroclass gorivo, Rox podiže standarde kvalitete roba i usluga koje nudi na svojim benzinskim stanicama na novi nivo, te dokazuje posvećenost da svojim kupcima ponudi samo najbolje. Holdina kao najveći uvoznik nafte i naftnih derivata u BiH, ovim projektom je pokazala svoju spremnost da odgovori potrebama tržišta i pruži dodatnu mogućnost saradnje svojim veleprodajnim kupcima.

Uzimajući u obzir da su partneri i kupci Holdine prepoznali kvalitet INA partner programa, Bela Petrik je dodao da je sada već očito kako će program privući veliki broj privatnih benzinskih stanica koje svojim kupcima žele ponuditi najviši kvalitet proizvoda i usluga.

Euroclass goriva su se do sada u BiH mogla točiti samo na benzinskim stanicama Energopetrol i INA, a uvođenjem INA Partner programa, ono će od sada biti dostupno na većem broju prodajnih mjesta, kao što su benzinske stanice Rox.