biznis
0

Hatidža Hadžimuhamedović u novom Ledo TV spotu

Sarajevo-x.com
Šta bi napravili sa 100.000 KM-čića? Ako još ne znate odgovor, ponudit će vam ga poznati glumac Rene Bitorajac i TV voditeljica Hatidža Hadžimuhamedović u novoj reklamnoj kampanji za Ledo nagradnu igru i pri tom Vas dobro zabaviti i nasmijati do suza

Naime, upravo su njih dvoje zvijezde TV spotova za Ledo nagradnu igru „Mili moj KM-čiću“ čiji kreativni koncept potpisuje agencija Euro RSCG Zagreb, članice Unex Group iz Zagreba.

Koncept spotova šaljivo se „naslanja“ na popularne ankete u kojima slučajni prolaznici odgovaraju na pitanje šta bi učinili u slučaju nenadanog dobitka. U spotovima za Ledo nagradnu igru uspješnog hrvatskog redatelja Tomislava Rukavine, Rene se prerušava u slučajne prolaznike, dok poznata voditeljica Hatidža Hadžimuhamedović „glumi“ voditeljicu. Rene se tako izvrsno snašao u ulozi pčelara, gospodina, sponzoruše i mališe... Tek pažljivijem promatraču postaje jasno da sve likove utjelovljuje popularni Rene.

Iako je prvi put snimala TV spot, 24-godišnja Hatidža Hadžimuhamedović nije imala tremu. Mlada voditeljica, inače apsolventica na likovnoj akademiji, izvrsno se snašla glumeći uz poznatog glumca i cijelu ekipu na snimanju Tv spotova u Zagrebu. Uživanje u glumi, Hatidžu, inače i kostimografkinju BH predstavnika na Euroviziji, omelo je tek nešto hladnije vrijeme budući da je za potrebe spota morala biti u ljetnoj haljini.